Sevilla - Real Sociedad 1-1

Fortfarande ingen vinst för Sociedad.

I söndagens kvällsmatch hade La Real chansen att ta säsongens första vinst mot hemmastarka Sevilla. Trots ett ledningsmål lyckades de inte hålla greppet och fick till slut se sig besegrade med 2-1.

Under en intenstiv första halvlek var det nye brassen Rossato som på frispark prickade in 1-0 efter drygt 35 minuter spelade. Strax före paus satt kvitteringen för Sevilla. Målskytt denna gång Sergio Ramos, på frispark.

Efter paus var det hemmalaget som skapade mest och fick även i andra halvlek det matchgörande 2-1 målet, inskjutet av giftige anfallaren Dario Silva från Uruguay.

Real Sociedad står fortfarande utan seger efter fem omgångar och ligger i botten på tabellen. I den bästa säsongsupptakten och nu behövs det uppryckning för att inte media skall börja spekulera om kris i laget.