Osasuna - Real Sociedad 1-0

Real Sociedad fick återvända hem utan poäng i bagaget.

I lördagens match fick Real Sociedad se sig besegrade med 1-0 mot Osasuna. Rapporter från spansk media vittnar om att det var en rätt händelsefattig match där väderförhållanden spelade en stor roll.

Första halvlek innehöll få chanser. Hetaste chansen hade Sociedads brasse Rossato som hade en boll inne. Dock ansåg huvuddomaren Alvarez att bollen aldrig passerat linjen och 'friade'.

Till andra kom Osasuna ut som ett nytt lag fast beslutna att vinna. Hemmalaget dominerade hela andra halvlek och tillät aldrig 'La Real' återta kommandot.

I matchens sjuttionde minut fick Osasuna betalt för sin press i andra halvlek. På ett hårt och lågt inlägg från inhopparen Deporte, slog Morales in segerbollen. Sociedad lyckades inte resa sig efter målet och fick återigen denna säsong se sig besegrade.