Lagbanner
Inside Real Sociedad

Inside Real Sociedad

Igår kom klubben ut med en dokumentär om allt runt omkring den historiska finalen mot Athletic club i Copa Del Rey.

Sent på torsdagskvällen kom Real Sociedad TV ut med en dokumentär (INSIDE | Ganar era esto | Copa del Rey | Real Sociedad) om laget och personalen kring finalen i CdR.

I filmen för man se allt från bussfärden från San Sebastian till firandet på hotellet efter segern. Det enda man inte får se är bilder från själva matchen utom att de filmar upp på läktaren.   

Att detta var en efterlängtad titel har man förstått men inte att det betytt så mycket för vissa spelare. Spelarna som är uppvuxna med klubben beskriver och visar känslor som man inte trodde fanns för en ”vanlig” cuptitel.

Vår Kapten Asier Illarramendi har varit med och vunnit både Champions League och CdR med Real Madrid men jag tror inte det var samma sak för han som denna gång. Tyvärr skadade han sig i en muskel dagen innan finalen och kunde inte medverka men han filmades in en del under finalen från läktaren. Eller stora del av finalen från läktaren då han inte var där sista minuterna för han kunde inte med att kolla. Vart han gick får ni kolla in själva på filmen.

Här kan ni kolla in filmen: https://www.youtube.com/watch?v=5E5Pl9NiIzo

Aupa La Real

Mikael B@Zebillman2021-04-16 16:16:13
Author

Fler artiklar om Real Sociedad