Lagbanner
Silly Season: Två in och en ut?

Silly Season: Två in och en ut?

Det senaste dygnet har det kommit mycket rykten kring La Real. En anfallare ska ut och en anfallare ska in plus att en gammal bekanting eventuellt ska tillbaka.

Vi börjar längst fram i planen där det ser ut att bli ett skifte på Isaks anfallskollega. Willian Jose ser ut att ha spelat sin sista match i klubben. Han gjorde två mål igår mot Cordoba i sin troligtvis sista match. Ryktena om en flytt till Wolves i England kom tidigare under dagen men kändes mer troliga efter att man kunde se att WJ inte firade särskilt mycket under sina mål. Övergången sägs bli ett lån fram till sommaren och sedan en utköpsklausul inbakad. Klubbarna håller just nu på att försöka komma överens om köpklausulen.

Hans ersättare sägs ha varit klar länge och det kommer bli Carlos Fernandez från Sevilla. Klubbarna ska vara överens och även spelaren vill bort. Det enda som gjort att det inte är officiellt än är att Real Sociedad vill få iväg Willian Jose innan de gör klart med Fernandez. Övergångssumman sägs ligga på runt £10M.

För något dygn sedan kom rapporter om att Martin Ödegaard inte var uttagen i Copa del rey för Real Madrid. Direkt efter börja de skrivas om att han var missnöjd med speltid och ville lämna klubben. Jokim Aperribay (president) i La Real gick ut i en intervju förra veckan och sa att klubben inte skulle plocka in norrmannen nu i januari. Han kände sig manad att gå ut och dementera ryktet i en intervju efter att tusentals fans gått ut på sociala medier och visat att man vill ha tillbaka Ödegaard via #Odeback. Fast sedan det nya ryktet om att Martin vill lämna huvudstaden kommit har det blossat upp igen och nu säger många baskiska medier att Real Sociedad undersöker saken om att få tillbaka honom på lån. Det är såklart en självklarhet att kolla tillgängligheten på honom om det är så att han kommer lämna. Det finns även många andra klubbar som är intresserade av hans tjänster så La Real har många konkurrenter om en signatur. Vi får hoppas han saknar livet i San Sebastian och kompisarna Alexander Isak och Adnan Januzaj. Jag tror vi kommer få mer info under dagen kring honom. Även om Martin lämnades ute från truppen i Copa del rey betyder inte att han kommer lämna klubben. Zidane har tidigare varit tydlig med att han inte vill släppa iväg norrmannen.

AUPA LA REAL.

Mike Billman@Zebillman2021-01-21 09:43:21
Author

Fler artiklar om Real Sociedad