Danke!

Danke!

Mitt under pågående fotbolls EM tycker jag ni ska få en uppdatering vad som händer runt klubben just nu.

Som jag skrev tidigare vi är mitt under fotbolls EM & vårat älskade land tyskland har börjat släppa in publik på matcherna igen. Nu dröjer det nog inte länge innan vi kommer få se en hel del fans inne på arenorna kanske är där ett par tusen när ligan drar igång i Augusti. Men det är inte det vi ska älta om i detta inlägg för efter en imponernade säsong av våra brun/vita grabbar har vi tyvärrr kommit till det tråkiga inom sporten. Det är såklart när vi har så svårt att behålla dom bästa spelarna för ännu en säsong men man börjar vänja sig vid det nu. Anders Bornemann har jobbat intensivt under dom senaste veckorna & redan när jag skriver detta är 4 nya spelare redan klara för Fc. St Pauli men det tänker jag sumera i ett senare inlägg.

Danke Für Alles 

Daniel Buballa
- Daniel har haft mycket med FC St Pauli under det senaste 7 åren. Han har upplevt många uppgångar men också många nedgångar under hans tid hos oss. Både på den personliga sidan men även med laget. Tyvärr skiljer nu vi oss åt efter en lång tid det blev 7 år i klubben & 198 matcher. Tacl för 7 fina år & mycket engageman bubba!

Omar Marmoush - Omar var en viktig faktor i den starka upphämtningen från den svaga inledingen på säsongen. Så lånet från VFL Wolfsburg gjorde en stor nytta med 7 mål & 3 assist blev han en stor bidragande faktor att vi gjorde en sådan fin säsong. 

Sven Brodersen - Sven har i nästan hela sitt liv levt med FC St Pauli när han bara var 4 år gammal klev han ner på träningsplanen & bar världens finaste klubbmärke. Det har varit spännande & se hur du växt upp med klubben tyvärr slutar din tid här. Som sagt nästan ett helt liv med FC St Pauli & nu är det över. Du går aldrig ensam sven!

Rodrigo Zalazar - Rodrigo missade inte en enda match denna säsongen sedan han anslöt. Han var den som sprang mest & käpmade mest utav alla. Han gjorde 6 mål för oss & spelade fram till 6 också. Nu är de tillbaka till frankfurt för honom & jag kommer bli förvånad om vi inte ser honom med ett par inhopp i Bundesliga under året. 

Ryo Miyaichini - Det här farvälet är verkligen svårt för hela klubben. Efter sex år som Kiezkicker skiljer vi oss åt med den goda ryo. Från dag 1 har den offensiva vingspelaren levererat något utöver det vanliga när han varit skadefri. Det blev tyvärr många sakdor på slutet men han har alltid kämpat sig tillbaka men nu är tiden inne för ett nytt kapitell för honom. Stort tack ryo!

Dejan Stojanovic - Dejan har stått mellan stolparna på Millerntor sedan januari med sin högljudda komminikation blev han mycket viktig att bromsa dom lätta målen vi släppte in i början på säsongen. 
 
Tore Reginiussen - Har haft en strålande karriär men det blev bara några få inhopp under våren för oss.

Kevin Lankford - Ännu en vingspelare lämnar FC St Pauli Kevin har varit på lån till Wiesbaden under året där han även kommer spela i fortsättningen. Vi önskar dig stor lycka till där. 

Maximilian Franzke - Har valt att sägsa upp sitt kontrakt själv. Han spelade under året på lån i Magdeburg där han nu också kommer bli kvar i ytterliggare 3 år. 

Ersin Zehir - Ja ni ser, det tar aldrig slut dehära men även Ersin & klubben har bestämt att gå skilda vägar trots att Ersin hade kontrakt med oss till 2023.

Ja ni ser själva, De händer en hel del runt klubben just nu Andreas Bornemann jobbar rejält med att rensa ut truppen & banta truppen en aning för att vi ska kunna presentera 2 lite namnkunnigare namn under sommaren. Det ryktas om en del namn som är på gång in redan nu har vi gjort 4 kloka värvningar som ser spännande ut det är unga hungriga killar. Men jag återkommer med det längre fram, Nu är det dags att sätta sig på cyklen & glida ner mot kusten. 

Forza Sankt Pauli!

Tillsist, Hamburg Its Braun Weiss!

Anton Rosengrenantnrosengren93@hotmail.com2021-06-20 11:06:00
Author

Fler artiklar om St. Pauli