2021-03-15 20:30

St. Pauli - SC Paderborn 07

Fin insats sist - nu väntar Paderborn

Fin insats sist - nu väntar Paderborn

Ursäkta att det varit ett tag sedan sist men det är knappt så man hunnit njuta färdigt från derbysegern än. Men vi följde upp derbysegern med att spela 0-0 mot tabellfemman Karlsruher förra helgen. Nu väntar tabellelvan Paderborn under kvällen.

Dessvärre missade jag förra helgens match då jag befann mig på annan ort och njöt av derbysegern för andra helgen i rad. Men vi kan väll konstatera att Kiezkickers fortsätter att imponera i ligan. 0-0 förra helgen mot ligafemman Karlsruher är ännu ett starkt formbesked från våran sida. Och efter den minst sagt knackiga inledningen på säsongen så kan vi nästan redan nu garantera att vi har säkrat kontraktet för spel i zwite även nästa säsong. Vi har 13 poäng upp till kvalplats och någon kvalplats redan iår ska vi väll inte gå och hoppas på, eller? För vårat spelschema dom återstående matcherna ser faktiskt rätt lockande ut, Det återstår nu bara 10 matcher av en av tidernas absolut tråkigaste säsong vi har följande matcher kvar av säsongen. 

St. Pauli - Paderborn 
Osnabrück - St. Pauli
St. Pauli - Braunshweig 
Erzgebirge Aue - St. Pauli 
St. Pauli - Würzburger Kickers
Düsseldorf - St. Pauli 
St. Pauli - Greuther Fürth 
Holstein Kiel - St. Pauli 
St. Pauli - Hannover 
Regensburg - St. Pauli 


Som ni ser så ser faktiskt det återstånde matchprogrammet rätt så lockande ut, där är en hel del lag på den nedre halvan som återstår så fortsätter vi ha den fantastiska formen som vi just nu har så kan de kanske bli en rafflande avslutning på årets serie. Visst känns det lite långsökt men topplagen i zwite brukar alltid börja tappa poäng när nerverna kommer in under dom sista omgångarna. Men först börjar vi med att besegra Paderborn redan ikväll. 

Läget i laget är fortsatt stabilt och det finns inte så värst mycket att rappotera om där mer än att Christopher Avevor är nyopererad igen, även nu ryktas det om att Marvin Knoll inte är nöjd med sin situation. Knoll som varit en av dom bättre spelarna dom tidigare åren hade det knackigt i början på serien och har blivit allt mer i Timos frysbox. Tveksamt om vi får se han i Pauli-tröjan efter dessa 10 matcherna som återstår. Det största lyxproblemet inför kvällens match är vem av Tore Reginiussen eller Philipp Ziereis som får starta i mittbackslåset bredvid James Lawrence. Vi ska även nämna att Eric Smith fortsatt är skadad och har haft en del skadeproblem sedan han anslöt till oss. 

Startelvan blir troligtvis som den senaste tiden med Stjojan, Ohlsson, James Lawrence, Paqarada, Tore/Philipp, Mittfältet enligt följande Benatelli, Zalazar, Kyereh, och längst fram hittar vi dom stekheta Marmoush, Burgstaller. 

Kommer ni att reagera över kvällens matchställ så är det ett specialställ som vi spelar ikväll för att stödja iniativ och aktivisternas kamp mot den stora rasismen som ökar i stora delar av tyskland. 

NAZI RAUS!

HAMBURG IST BRAUN WEISS!

 

Anton Rosengrenantnrosengren93@hotmail.com2021-03-15 17:03:00
Author

Fler artiklar om St. Pauli