Lagbanner

Officiell svensk fanclub?

Hej alla glada Eintrachtlers. 

Det här är mer av ett brev än ett inlägg. Jag vill börja med och tacka för ert engagemang i kommentarsfält, i forum och på allehanda medier över åren. Som rubriken lyder så finns det en rejäl fundering i skallen på denne unge man om det inte vore tillbörligt med en officiell fanclub här i Sverige. 

Många av oss har hållit på Frankfurt ganska länge, men vi vet också att vår klubbs framgångar de senaste åren har skapat nya supportrar av skeptiker. Ni är alla hjärtligt välkomna. Vi är utspridda litegrann överallt och jag, och ni, vet nog inte alls hur många vi är eller vilket intresse det finns för någonting organiserat. 

För att grunda en officiell fanclub behövs följande:
- Minst 7 medlemmar (namn, adress och telefonnummer kommer lagras å Eintrachts vägnar, självklart i linje med GDPR)
- 3 av dessa ska vara olika varianter av ansvariga, varav en ska vara "Vorstand"
- Följa regler som jag inte tror någon av oss ens bryter mot alls på något vis, typ " Var inte en idiot!"

Jag tänker att detta vore skoj. En officiell fanclub ger oss som supportrar en plattform för så mycket mer. Vi kan attrahera fler, vi kan växa och vi får till och med biljettprivilegier. Vidare tänker jag att en sådan supporterförening kan skapa en fin sammanhållning mellan de av oss som finns i landet och vi kanske till och med kan ses några gånger och se några matcher och dylikt. Annars är möjligheterna oändliga. Vill man ha en podcast? Kör! Vill man göra tröjor till föreningen? Kör! Flagga/Banderoll med vårt namn på? Kör! 

Jag hoppas det finns de där ute som är intresserade! 

Om ni är intresserade, skriv till min privata mejl (där nere) så hörs vi av! 

Ser fram emot att höra från er!

Med vänliga hälsningar,
Er Axel

Axel Falkinstafalk@outlook.com@Falkfurt2022-05-08 14:15:16
Author

Fler artiklar om Frankfurt