Här spelarna som kan komma att lämna

Här spelarna som kan komma att lämna

Hamburgs trupparbete inför kommande säsong är redan i full gång. Filip rapporterade i dagarna att stjärnan Jeremy Dudziak är på väg att lämna klubben, men han lär inte bli ensam om att få lämna Volksparkstadion under sommarens transferfönster.

Återigen fick vi uppleva ett nytt haveri och en ny besvikelse. Det börjar naturligtvis att bli tjatigt men jag kan inte poängtera nog vilket superfiasko säsongen 20/21 faktiskt blev. Det brukar heta att vi bara kan påverka det som komma skall och på så sätt försöka att lägga det förflutna bakom oss. Så låt oss blicka framåt. Transferkarusellen spinner vidare och mycket talar nu för att flera spelare kommer att lämna HSV under sommaren.

Enligt uppgifter från tidningen Hamburger morgenpost vill nu HSV göra sig av med David Kinsombi, Khaled Narey och Gideon Jung. Det finns dock ett problem: Samtliga tre spelare sitter fortfarande på dyra kontrakt med klubben, det blir således svårt att hitta en liten klubb som kan matcha deras höga lönekrav.

Ingen av dessa tre spelare har imponerat under de senaste åren och förhoppningsvis lyckas Hamburg sälja av alla tre. I tysk press benämns ofta Khaled Narey och David Kinsombi som ”mitläufers”, alltså någon som egentligen bara springer med och tittar på. Tyvärr är det svårt att bestrida detta, man ska också ha med sig att när Kinsombi först skrev på för klubben gjorde han det som en ”stjärnvärvning”, och det ryktet har han sannerligen inte har lyckats att leva upp till.

Det kommer troligtvis bli en sommar full med rykten och spekulationer kring vilka spelare som ska lämna Hamburg, kontra vilka som ska värvas. Jag har här sammanställt en lista över vilka gubbar som jag personligen hoppas lämnar HSV i sommar.

Spelare ut:
Khaled Narey
Gideon Jung
David Kinsombi
Klaus Gjasula
Toni Leistner
Rick Van Drongelen


 

Samuel Zurawski2021-05-20 12:58:00
Author

Fler artiklar om Hamburger SV