"Klart godkänd säsong efter en bedrövande start"

"Klart godkänd säsong efter en bedrövande start"

Om dryga timmen är det dags för säsongens sista match vi beger oss till Regensburg denna söndagseftermiddag. Efter att drömmen från kvalspel försvann för några omgångar sedan har motivationen verkligen minskat, men det är väll så det är när man ligger i "ingenmansland" Vi kommer från två förluster mot Holstein Kiel & Hannover 96. 

Vi kan som bäst under denna eftermiddag sluta på 7:de plats & i St. Pauli kretsar är detta en mycket bra presentation från lagets sida då vi så sent som i julas låg hopplöst näst sist i tabellen. Vi började vinna & var obesegrade i drygt 10 matcher & spelade en mycket underhållande fotboll långa stunder. 

Jag kommer inom några veckor sätta mig ner & sumera säsongen i ett större perspektive men i eftermiddag vill jag att ni spanar in Zalazar,Becker,Marmoush för jag tror att alla dessa 3 gör sina sista framtränande för vår älskade klubb under eftermiddagen. Jag vet att där kommer ske en hel del spelartapp som kommer bli oficiella ganska så snabbt efter dagens match. Det är dags för Timo & Bornemann att bygga ett lika lyckat lag inför nästa säsong för nästa säsong väntar nog den tuffaste 2 Bundesliga på årtionde igår hälsade vi Dynamo Dresden & Hansa Rostock välkommna tillbaka till Zweite liga. Från bundesliga anslöt sig Schalke 04 & Werder Bremen under gårdagen. Så de kommer krävas ett riktigt lyckat lagbygge för att inte leva med konstat ångest nästa säsong. Därför njuter jag i nuet och hoppas att vi avslutar snyggt i eftermiddag. Vi hörs!

Forza Sankt Pauli!

Tillsist, Hamburg Its Braun Weiss!

Anton Rosengrenantnrosengren93@hotmail.com2021-05-23 15:25:22
Author

Fler artiklar om St. Pauli