Poäng mot Würzburger & Kiel

Poäng mot Würzburger & Kiel

Det var ångestladdat i onsdagskväll när FC. St Pauli skulle drabba samman med Würzburger Kickers i botten av zwite. Men vi fick med oss en poäng hem efter både en straff emot oss & rätt kort på våran kapten Marvin Knoll efter bara 30 minuters spel & dessförinnan hade Knoll orsakat straffen & dragit på sig 2 straffar på två matcher i eget målområde. Benatelli fixade kvittering i början av andra halvlek. Matchen i sig var ganska avslagen & man märkte att FC. St Pauli var nöjda med en poäng med sig hem som matchen utspelade sig. Och kampen i dom nedre regionerna fortsätter. 

Idag var det dags för derby mot Holstein Kiel där vi kan välkomna lite nyförvärv till oss i vårat utsatta läge. Den omtalade Bornemann har jobbat hårt på lösningen på en del positioner. Tyvärr finns det inte pengar till några större namn & vi tvingas alltjämt låna spelare men jag hoppas fortfarande vi kan knyta till oss någon mer rutinerad spelare innan fönstret stänger. 

FC St. Pauli lånar målvakten Dejan Stojanovic. Den 27-årige österrikaren kommer att ansluta sig till Kiezkickers & kommer närmst från Middlesbrough

Offensivt nytillskott till Kiezkickers, Fc St Pauli lånar anfallare Omar Marmoush tills säsongen är slut. De 21-åriga egyptiern kommer på från VfL Wolfsburg

FC. St Pauli lånar även svensken Eric Smith. Den 23-årige svensken förstärker det defensiva mittfältet av Kiezkickers och kommer på lån fram till säsongens slut med en option att köpa från KAA Gent, spännande! 

Och så studsar vi vidare till säsongens bästa match. För idag kände man knappt igen Kiezkickers det var som ett helt nytt lag stod på banan. Där vi spelade både Omar & Burgstaller från start med ZalazarBenatelli på ett stabilt mittfält tillsammans med Becker. Kiezkickers tar för sig & spelar riktigt bra dom första 20 minuterna & blir även blåsta på 2 straffar enligt mig, där det finns två solklara handsituationer som domarrummet i Köln inte kunde se tydligen.. 

Även mycket stabilt bakåt idag med den nya målvakten Dejan som kom in med lugn & ro & en helt annan trygghet i luftrummet. Även Daniel Buballa gör en kanonmatch. Timo körde även idag vidare på det defensiva & spelade 4-4-1. Som ja skrev tidigare så var detta årets bästa insats från våra brun/vita pojkar & blev faktiskt egentligen blåsta på segern av liga 2an Holstein Kiel. Målet gjordes av det nya lånet från VfL Wolfsburg Omar Marmoush som visade mycket fart & fläkt. Nu hoppas jag verkligen grabbarna kör vidare på den inslagna vägen & plockar alla 3 poängen nästa helg mot ett litet krisande Hannover 96

Ska även nämnas att samtliga lag förutom Braunschweig tog poäng runt FC. St Pauli  under helgen vilket gör att bottenträsket är som ett getingbo redan.  

Välkomna till Millerntor, Dejan,Omar & Eric! 

Allez Zusammen!

Forza Sankt Pauli!

Tillsist, Hamburg Its Braun Weiss!

Anton Rosengrenantnrosengren93@hotmail.com2021-01-09 20:05:00
Author

Fler artiklar om St. Pauli