Tuff uppgift står på schemat

Tuff uppgift står på schemat

Äntligen är det tråkiga landslagsuppehållet över och ikväll är det återigen dags för hemmamatch på vackra Millerntor. Vi kommer tyvärr från en sur torsk borta mot SV Sandhusen (1-0) i matchen tycker jag återigen att det ser fartfyllt och spännande ut. Vi var minst värda en poäng senast men bollen ville inte alls hitta nätmaskerna. Ikväll ställs vi mot Nürnberg som är en av mina stora favoriter till att återvända till Bundesliga, ikväll blir det verkligen en rejäl värdemätare vart vi just nu står i våran form och om vi är ett lag för de övre halvan som jag faktiskt tror vi är. Men då behöver verkligen alla prestera sitt yttersta ikväll. Ska även bli kul att se den mycket omtalade Guido Burgstaller som har tränat på och kommit in i truppen suveränt under landslagsuppehållet detta är som sagt en man som vi i Pauli-lägret tror extra hårt på fast han varit mållös över ett år... Men ikväll gör han mål! 

Läget i truppen inför matchen är för ovanlighetens skull helt suveräna det är bara Ryo Miyaichi som inte kommer till spel och frågan är om vi kommer få se kära Ryo i den Brun/Vita dressen något mer? Hans rehabåterhämtning går inte alls som planerat och verkar bli borta ett bra tag framöver. För övrigt ska det bli väldigt spännande och ser hur Timo Schultz formerar 11an då det har varijerat rejält i inlediningen på säsongen. 

Nu väntar ett tufft matchande med Nürnberg på schemat ikväll sen på lördag beger vi oss till Darmstadt innan vi går in i nästa vecka då det är dags för derbyvecka. Och ni alla vet väll vilka som är kända för att vara bäst i i stan? Missa nu inte matchen ikväll 20:30 Viasat Sport!

Forza St.Pauli!


Tillsist, Hamburg Its Braun Weiss!

Anton Rosengrenantnrosengren93@hotmail.com2020-10-19 18:02:00
Author

Fler artiklar om St. Pauli