Lagbanner
Leon får inte loss Macias
Chivas ser ut att bli anfallarens nya klubb.

Leon får inte loss Macias

Anfallarens tid i Leon är över.

Leon har nu gått ut med att José Juan Macias inte kommer att fortsätta i klubben. Leon lånade in anfallaren, från Chivas, i början av året på ett ettårigt lån. Ett lån som innehöll en köpoption. 

Att Leon inte köpt loss 20-åringen ska ha varit för att Leon inte lyckades nå en överenskommelse med Macias och spelarens representant. Macias med representant sägs pusha hårt för att inte ha en allt för hög utköpsklausul. Detta då en hög utköpsklausul skulle minska chanserna drastiskt för en flytt till Europa. Mycket talar för att talangen kommer att spela förlänga med Chivas och representera Guadalajara-klubben den kommande säsongen. I så fall blir han Alan Pulidos naturliga ersättare. Pulido som ännu inte har hittat en ny klubb. Chivas har hittills inte gjort något uttalande gällande Macias framtid.

Enligt fansidan Chivas Pasion kan Luis Fernando Tena komma att flytta upp Sebastian "Chevy" Martinez till från U20-laget, till den kommande säsongen. Han gjorde a-lagsdebut i mexikanska cupen tidigare i år. En anfallare som det pratats mycket gott om i Mexiko

Ossian Lindströmossianlindstrom@hotmail.com@OssianOsito2019-12-07 22:20:00
Author

Fler artiklar om Mexiko