Lagbanner
Mexikanska notiser - Ligafinalen skjuts upp
Lämnar Iturbe huvudstadsklubben Pumas?

Mexikanska notiser - Ligafinalen skjuts upp

Korta nyheter från Mexiko.

Liga MX: Saucedo klar för Pumas
Sebastian Saucedo har under den senaste tiden ryktats till Pumas. Ett offentliggörande är det endaste som har saknats. Ett par dagar innan offentliggörandet av övergången hade han fångats på foto på en flygplats i Mexiko City. Yttermittfältaren har både amerikanskt och mexikanskt medborgarskap. Han har representerat båda nationerna på u-nivå. Pumas har signat honom som kontraktslös. Han kommer närmast från att ha spelat i MLS-klubben Real Salt Lake City. Samma klubb som Carlos Salcedo en gång i tiden fick sitt genombrott i. Han är inte helt obekant för den mexikanska fotbollspubliken. Han har haft en kort sejour i Veracruz. Det ska röra sig om ett tvåårigt kontrakt för 22-åringen. 


Liga MX: Duo påväg bort från Pumas?
Medan Sebastian Saucedo har anlänt och Favio Alvarez och Johan Vasquez ryktas vara på igång för Pumas, så ryktas spelare även bort. Det är Victor Malcorra och Juan Manuel Iturbe som påstås inte ingå i klubbens planer inför den kommande säsongen. Malcorra var Pumas-supportrarna besvikna över, sedan han tidigare under säsongen missat en viktig straff. Han har spelat samtliga ligamatcher den här säsongen. I Argentina placeras Malcorra i Club Union de Santa Fe. Inledningen till att Iturbe ryktas kunna är att han sitter på en hög lön och hans prestationer har inte matchat den höga lönen. Han har inte fått fart på karriären i Mexiko, sedan han lämnade italienska Roma. Jesus Ramirez har bekräftat att det finns substans i ryktena gällande Alvarez och Vasquez. Förhandlingarna är långt gångna. 


Liga MX: Cruz Azul ute efter Jurado
Sebastian Jurado ryktas fortsatt bort från Veracruz! Enligt mexikansk media ska han ha erbjudanden från Cruz Azul, Puebla, Pachuca och Chivas. Men även Tigres, som både ska ha erbjudit bäst lön och sign on-bonus. Sign on-bonusen ska ligga på så mycket som 2 miljoner amerikanska dollar. Robert Siboldi har bekräftat i media att Cruz Azul ligger i förhandlingar med Jurados agent. 


Liga MX: Ligafinalen skjuts upp
Ligafinalen mellan Monterrey och América skjuts upp! Detta är för att Monterrey har åkt iväg till Qatar för att spela VM för klubblag. Ligafinalerna kommer att spelas tidigt den 27/12 och den 30/12, svensk tid. Monterrey inleder dubbelmötet på hemmaplan. Vincent Janssen kommer inte ut att medverka i VM för klubblag. Han blir borta två veckor tack vare en skada.
 

Ossian Lindströmossianlindstrom@hotmail.com@OssianOsito2019-12-10 20:20:00
Author

Fler artiklar om Mexiko