Lagbanner
Mexikanska notiser - "Chicharito" klar för Sevilla
Javier Hernandez återvänder till La Liga.

Mexikanska notiser - "Chicharito" klar för Sevilla

Senaste nytt från Mexiko.

La Liga: Hernandez klar för Sevilla
Javier "Chicharito" Hernandez lämnar nu West Ham och England. Hans nya klubb blir Sevilla. Detta meddelar Sevilla på sociala medier. Den mexikanska anfallaren hade endast ett år kvar på kontraktet med London-klubben. Övergångssumman ska ha landat på 8 miljoner euro. Det ska även handla om ett treårigt kontrakt. Hans entusiasm har hyllats av Sevillas sportchef "Monchi". Monchi som är tillbaka i Sevilla efter en misslyckad tid i italienska Roma. Hernandez har förflutet i spanska La Liga sedan tiden i Real Madrid.

Liga MX: Caixinhas tid som Cruz Azul-tränare är över
Cruz Azul stod för ett starkt agerande på transferfönstret. Detta gjorde att förväntningarna vart höga. Halvvägs in på säsongen ligger huvudstadsklubben elva. Och då har vi både Chivas och Tijuana, med en mindre match spelad, som kan gå om Cruz Azul i tabellen. Portugisen kom till Cruz Azul i början av december 2018. Antonio "Turco" Mohamed och Palencia pekas ut som möjliga ersättare i mexikansk media.

Liga MX: Rolan klar för Juarez
Uruguayanen Diego Rolan har under den senaste tiden ryktats till América. Hans nya klubbadress blir dock inte den mexikanska toppklubben. Istället är det Juarez som har knytit till sig den 25-årige anfallaren. Han kommer närmast från spel i spanska Deportivo La Coruña. Han har även ett gång a och u-landskamper för Uruguay. Juarez ligger för närvarande fyra från slutet i tabellen. De kommer närmast från att ha skrällvunnit mot Monterrey. 

Liga MX: Beto lämnar Tigres
Beto har haft svårt att finna kontinuerligt med speltid, både i Lobos BUAP och Tigres. Tigres väljer nu att åter låna ut 22-åringen. Hans nya klubb blir spanska Deportivo La Coruña. Deportivo La Coruña ska även ha en köpoption inbakat i lånet.

Ossian Lindströmossianlindstrom@hotmail.com@OssianOsito2019-09-03 01:40:00
Author

Fler artiklar om Mexiko