Lagbanner
Mexikanska notiser - Kranevitter klar för Monterrey
Matias Kranevitter i Atletico de Madrid-dressen.

Mexikanska notiser - Kranevitter klar för Monterrey

Senaste nytt från Mexiko i notisform.

Liga MX: Kranevitter klar för Monterrey
Efter en tids rykten, där Matias Kranevitter placerats i Monterrey, är argentinaren nu klar. Både Zenit och Monterrey har bekräftat övergången på twitter. Mittfältaren blir klubbens sjunde argentinaren. Sedan tidigare finns landsmännen Barovero, Basanta, Nicolas Sanchez, Funes Mori, Vangioni och Meza i klubben. Kranevitter har tidigare spelat i River Plate, Sevilla och Atletico de Madrid. 26-åringen har fått sparsamt med speltid den här och förra säsongen. 


Liga MX: Maldonado klar för Pachuca
Pachuca har gått ut med att de värvat honduranen Denil Maldonado. 21-åringen har de värvat från Motagua. Försvararen ryktades till MLS-klubbar under det gångna året. Han har redan hunnit göra en handfull a-landskamper för Honduras. Övergången ska enligt uppgift handla om ett lån med köpoption. 


Liga MX: Dinenno klar för Pumas
Pumas har nu förstärkt offensiven. Mexiko City-klubben har plockat in Juan Dinenno. Den argentinska anfallaren kommer ifrån en fin målproduktion i colombianska Deportivo Cali. Han kommer som ett välbehövligt nyförvärv, då Pumas hamnade på en trettondeplats förra säsongen. 


Liga MX: Vem ersätter Rodriguez?
Club América sålde nyckelspelaren Guido Rodriguez till Real Betis tidigare under det här fönstret. Toppklubben har ännu inte plockat in en naturlig ersättare till honom. I mexikansk media har Lucas Biglia, Roberto Piris, Ivan Marcone och Nicolas Acevedo har pekats ut som möjliga ersättare. Miguel Herrera har medgett i media att Ivan Marcone, som har förflutet i Cruz Azul, är ett alternativ för América.

Ossian Lindströmossianlindstrom@hotmail.com@OssianOsito2020-01-24 19:55:00
Author

Fler artiklar om Mexiko