0-2 Elias Hernandez (minut 76)
0-3 Santiago Colombatto (90+8)

Pachuca - Atletico San Luis (spelas i november)

Övrigt

Toluca sjönk ner från andraplatsen i tabellen till tredjeplatsen. Toluca fick bara oavgjort mot Mazatlan. Toluca ledde matchen både en och två gånger. Rubens Sambueza gjorde Tolucas ena mål. Den rutinerade yttern har inlett säsongen strålande. Det var hans tredje mål och han har även gjort fyra assist. Mazatlan ligger åtta i tabellen. Klart godkänd tabellplacering.

Tigres tog äntligen en seger, när man vann med 3-0 mot Queretaro. En viktig seger för Tigres som har stor press på sig. Med André-Pierre Gignac skadad fick Nicolas Lopez chansen från start. Lopez som levererade när han väl fick chansen förra säsongen. Han spelade på topp tillsammans med Carlos Gonzalez. I första halvlek gjorde Nicolas Lopez 1-0. I början av andra halvlek gjorde han 2-0 efter att ha tråcklat sig igenom två motståndare. Florian Thauvin satte bredsidan till när han placerade in 3-0, högt upp i det bortre hörnet i målet. Det var hans första mål i Tigres-tröjan. Queretaro fick Jonathan Dos Santos utvisad i den 96 minuten.

Stormötet mellan Cruz Azul och Monterrey slutade 1-1. Alfonso Alvarado räddade Monterrey ifrån att återvända till Monterrey poänglösa. Han gjorde 1-1 med den här läckra nicken. Ett par minuter innan hade Cruz Azul fått Ignacio Rivero utvisad. Rivero hade delat ut den här tacklingen på Joel Campbell.

Santos Laguna mot Atlas slutade 1-1. Det var Santos Lagunas fjärde raka kryss. Det här var andra raka matchen som Jordan Carrillo började på bänken. 19-åringen som spelade från start i de tre första matcherna. Anfallstalangen Santiago Muñoz skrev nyligen på för Newcastle.

América vände 1-0 till 1-2 mot Juarez uppe i norra Mexiko. Detta sedan Roger Martinez och Fidalgo gjort varsitt mål för América. Juarez fick nyckelspelaren Esquivel utvisad på slutet. Han stoppade Sebastian Cordova med otillåtna medel när América ställde om och kontrade. América toppar fortsatt tabellen. De har fyra raka vinster. Fyra vinster och ett kryss är ett imponerande facit!

Chivas har det tufft. Inte blev situationen bättre mot Leon. Leon tog ledningen genom William Tesillo i första halvlek. Med kvarten kvar av matchen gjorde Elias Hernandez 0-2 på en kontring. Med tre minuter kvar av ordinarie speltid fick Leon klara sig utan försvararen Barreiro. Han fick syna det röda kortet sedan han gott in och trampat Zaldivar på hälen. Klumpigt. Trots att Leon var en man mindre, lyckades de även göra 0-3. Colombatto chippade in 0-3. Colombatto som tidigare i sommar spelade OS med sitt Argentina. Chivas-supportrarna visade sitt missnöje mot lagets spelare. Inhopparen Cristian Calderon blev provocerad och la fingret mot sin mun när han gick av planen mot spelartunneln. Calderons agerande ska inte ha gått obemärkt förbi. Enligt den mexikanska tidningen Record ska "Chicote" Calderon ha fått en rejäl utskällning på träningen dagen efter, samt ha straffats ekonomiskt. Calderon har gått ut och bett om ursäkt till fansen. Det är inte första gången han hamnat i hetluften. Tränaren Vucetich påstås sitta löst. Jaime Lozano pekas ut som ett möjligt namn att kunna ersätta Vucetich, om han lämnar. Lozano som ledde Mexiko till ett OS-brons den här sommaren.

Vi har hela fem lag som ännu inte vunnit någon match den här säsongen. Det är Pumas, Juarez, Tijuana, Queretaro och Puebla. Pumas ligger sist i tabellen. Tijuana och Juarez står på lika många poäng som Pumas. Pumas har sämst målskillnad av dessa tre lag, följt av Tijuana.