Lagbanner
Spelarkollen – Sydkorea v.10
Ahn Jung-Hwan till höger får sparksamt med speltid i MSV Duisburg.

Spelarkollen – Sydkorea v.10

Även vecka 10 blev en medelmåttig vecka för de sydkoreanska spelare i Europa där ingen stack ut speciellt mycket. Det som är mest oroväckande när man tittar på de koreanska spelarna är att det just nu bara är Park Ji-Sung, Lee Young-Pyo och Lee Eul-Yong som får spela regelbundet varje helg. Resten får bara göra sporadiska inhopp och många får inte ens sitta på bänken.

Park Ji-Sung – Manchester United

Park spelade samtliga 90 min i helgen ligamatch mot Newcastle som slutade med en 2-0 seger för United. Han gjorde en bra insats och hade ett bra skott på mål men det räddades av Given i Newcastle mål. Betyget hos skysports blev 7 av 10. 


Lee Young-Pyo – Tottenham Hotspurs

Som vanligt spelade Lee hela matchen i mötet mot Chelsea på bortaplan. Insatsen av Lee var ingen av hans bättre, där offensiven som är hans signum inte fungerade lika bra som vanligt. Matchen slutade med en 2-1 förlust där Lee fick betyg 6 av 10 hos skysports. 


Seol Ki-Hyeon – Wolverhampton Wanderers

För första gången på flera veckor var Seol uttagen i truppen i helgen ligamatch, men det blev bänken för Seol under hela matchen i mötet mot Cardiff. 


Lee Eul-Yong - Trabzonspor

Startade på mittfältet och spelade hela matchen i hemma mötet mot Galatasaray som slutade 1-1. 


Ahn Jung Hwan – MSV Duisburg 

Fick hoppa in de sista 5 min och gjorde inget märkvärdigt i hemmamötet mot Hannover som slutade 0-0. 


Cha Du-Ri – Eintracht Frankfurt 

Cha fick för första gången på bra länge starta matchen men hade ingen vidare dag och blev utbytt i 85 min i bortamötet mot Schalke som slutade med en 2-0 förlust. 


Kim Dong-Hyun – Sporting Braga

Kim fick inleda matchen på bänken men fick komma in i halvtid. Tyvärr kunde han inte förhindra att Braga förlorade med 2-0 borta mot Belenenses. 


Lee Ho-Jin – Racing Santander

Lee var inte ens uttagen till truppen i helgen ligamatch mot Atletico Madrid. 


Seo Jung-Won – SV Ried

Spelade inte i helgen 0-0 match hemma Rapid Wien på grund av skada. På SV Rieds hemsida säger de att Seo kommer att bli borta ca 2 veckor och kommer alltså tidigast vara tillbaks sista dagarna i mars. 


Lee Jung-Woon – ?

Provtränat med Deportivo Alavés sedan slutet av februari.

Dick Westin2006-03-14 14:40:00
Author

Fler artiklar om Sydkorea