Spelarkollen – Sydkorea v.12
Lee Young-Pyo fick spela hela matchen mot WBA och gjorde en godkänd insats.

Det har sett ganska dyster ut de senaste veckorna för de koreanska spelarna och även vecka 12 blev en dålig vecka för koreanerna i Europa, både prestationsmässigt och sett till speltid. Den enda som kan vara riktigt nöjd med sin prestation är Seo Jung-Won som gjorde en stark insats för sitt SV Ried.

Park Ji-Sung – Manchester United

Park fick hoppa in som vänsterytter i 39 minuten när Kieran Richardsson skadade sig i hemmamötet mot Birmingham. Han insats var okey men inget mer. Matchen slutade 3-0 till United och Park fick betyg 6 av 10 från skysports.

Lee Young-Pyo – Tottenham Hotspurs

Lee spelade hela matchen i hemmamötet mot WBA och var med i uppbyggnaden till 1-1 målet. Totalt sett gjorde Lee en respektabel insats och fick betyg 6 av 10 på skysports hemsida där matchen slutade 2-1 till Tottenham.

Seol Ki-Hyeon – Wolverhampton Wanderers

Seol fick för tredje matchen i rad nöja sig med att sitta och värma bänken hela matchen i 3-1 förlusten mot Sheffield W.

Lee Eul-Yong – Trabzonspor

Lee höll som vanlig till på mittfältet och spela hela matchen i bortamötet mot Kayseri Erciyesspor som tyvärr slutade med en 1-0 förlust.

Ahn Jung Hwan – MSV Duisburg

Ahn fick från bänken se sitt lag förlora med 3-1 hemma mot Bayern München.

Cha Du-Ri – Eintracht Frankfurt

Cha hoppade in i 85 min i 1-1 matchen mot Köln, men lyckades inte åstadkomma något på sina 5 minuters speltid.

Lee Ho-Jin – Racing Santander

Återigen var Lee inte ens uttagen i truppen till helgen ligamatch.

Seo Jung-Won – SV Ried

Seo spelade från start i helgen liga match mot Sturm Graz och ordnade en straff för sitt Ried i 38 minuten när han blev nerdragen i straffområdet. Straffen satte Sanel Kuljic i mål och det innebar 2-0 till SV Ried. I 86 minuten blev Seo utbytt, men han kan ändå vara nöjd med sin insats då han var inblandad i en hel del offensivt. Matchen slutade 2-0 till SV Ried.

Kim Dong-Hyun – Sporting Braga

Kim fick komma in i 62 minuten i bortamötet mot Benfica och gjorde en riktig plattmatch den tiden han fick spela. Matchen slutade med en 1-0 förlust.