Lagbanner
Spelarkollen – Sydkorea v.14
Park Ji-Sung gjorde sitt andra PL mål i mötet mot Arsenal.

Spelarkollen – Sydkorea v.14

Vecka 14 blev en ganska bra vecka för de Sydkoreanska spelarna jämfört med insatserna de senaste veckorna. Mest syntes Park och Lee i helgen Premier League matcher, Park genom sitt mål mot Arsenal och Lee med sin fina offensiv i mötet mot Manchester City.

Park Ji-Sung – Manchester United

Park gjorde sitt andra Premier League mål i helgens hemmamatch mot Arsenal. Men kreatören bakom målet var Wayne Rooney som tog en fin djupledslöpning på kanten och serverade Park med en delikat passning som bara hade att stöta in 2-0 målet i 78 minuten. I den 84 minuten blev Park utbytt mot Patrick Evra. Trots målet gjorde Park en ganska medioker match och hade många felpass och fick inte ut så mycket av sitt spel. Matchen slutade 2-0 och Park fick betyg 6 av 10 på skysports hemsida.


Lee Young-Pyo – Tottenham Hotspurs

Lee spelade återigen 90 minuter i helgens möte mot Manchester City och gjorde en mycket bra insats genom att ständigt ta offensiva löpningar, fylla på längs sin vänsterkant och spela enkelt. Han var tillsammans med Robbie Keane Tottenhams två bästa spelare på planen och fick betyg 8 av 10 hos skysports. Matchen slutade 2-1 till Tottenham. 


Seol Ki-Hyeon – Wolverhampton Wanderers

För fösta gången sedan i början av februari fick Seol speltid, till och med en plats i startelvan faktiskt mycket på grund av skador hos Wolves. Men tyvärr presterade han knappt något och redan efter 66 minuter blev han utbytt. Wolves ledde matchen med 2-0 men tappade till 2-2 som blev slutresultatet. 


Lee Eul-Yong - Trabzonspor

Lee fick som vanligt spela hela matchen på mittfältet i borta matchen mot Gençlerbirliği där Lees Trabzonspor förlorade med 1-0. 


Ahn Jung Hwan – MSV Duisburg

Ahn fick hoppa in i 78 minuten i mötet med Schalke 04, men åstadkom inte speciellt mycket i en match som slutade 1-1. 


Cha Du-Ri – Eintracht Frankfurt

Cha var på bänken i 1-0 förlusten mot Arminia Bielefeld. 


Lee Ho-Jin – Racing Santander

Lee var inte uttagen i truppen till helgen ligamatch.


Seo Jung-Won – SV Ried

Seo var med i startelvan i helgens ligamatch mot FC Superfund men var ganska anonym och blev utbytt i 89 minuten. Matchen vann FC Superfund med 2-1.

Dick Westin2006-04-10 16:15:00
Author

Fler artiklar om Sydkorea