Spelarkollen – Sydkorea v.15
Lee Eul-Yong är en nyckelspelare för Trabzonspor som vann helgens ligamatchen mot Diyarbakırspor med 3-0.

Den som gjorde bäst ifrån sig under vecka 15 var utan tvekan Park Ji-Sung som hade en assist i matchen mot Tottenham. Resten av koreanerna hade det ganska trögt, tyngst av alla hade Lee Young-Pyo vars misstag ledde till båda Uniteds mål.

Park Ji-Sung – Manchester United

Park spelade från start i veckans båda matcher mot Sunderland och Tottenham. I matchen mot Sunderland hade han ett farligt skott strax utanför målramen och gjorde som vanligt en stark arbetsinsats och fick 6 av 10 i betyg hos skysports. En ännu bättre insats gjorde Park i mötet mot Tottenham där han lyckades sno bollen av sin landsman Lee Young-Pyo för att sedan spela fram Roney som kunde göra 2-0. I övrig spelade Park mycket bra och fick betyg 7 av 10 på skysports hemsida.

Lee Young-Pyo – Tottenham Hotspurs

I veckans första match mot Everton gjorde Lee en stark insats på vänsterbacken och fick betyg 7 av 10 hos skysports. Däremot vill nog Lee helst glömma veckans andra match mot Man United eftersom hans två misstag bäddade för två United mål. Vid första målet tappade Lee markeringen totalt på Rooney som kunde göra 1-0. Värst var ändå misstaget vid 2-0 målet där Lee har gott om tid på sig att spela upp bollen men istället går han med bollen mot straffområdet och bakom honom kommer Park Ji-Sung som tar bollen av Lee retfullt enkelt och Park slår sedan en passning till Rooney som ensam med Robinson kan göra 2-0. Efter matchen sade Lee att han borde ha rensat bollen och erkände att det var en rejäl tavla av honom. I betyg blev det 5 av 10 vilket är underkänt hos skysports.

Seol Ki-Hyeon – Wolverhampton Wanderers

Seol fick hoppa in i 72 minuten i hemmamötet mot Watford och gjorde en godkänd insats. I veckans andra match mot Preston fick Seol komma in så sent som i den 90 minuten och hann inte få ut speciellt mycket.

Lee Eul-Yong - Trabzonspor

Som alltid fanns Lee med från start på mittfältet när Trabzonsspor besegrade Diyarbakırspor med klara 3-0. Trabzonsspor coach Vahid Halilhodžić sade efter matchen att laget kunde ha vunnit med ännu större siffror om spelarna bara varit mer fokuserade.

Ahn Jung Hwan – MSV Duisburg

Ahn började matchen som avbytare med i den 61 minuten fick han ta av sig träningsoverallen och kliva ut på planen. Duisburg förlorade visserligen med 2-0, men Ahn gjorde en bra insats och med lite tur kan han få mer välbehövlig speltid de sista omgångarna innan VM.

Cha Du-Ri – Eintracht Frankfurt

Cha startade matchen på plan med blev utbytt efter 71 minuter och Cha kan knappast vara nöjd med sin insats. Matchen mot Mainz slutade mållös.

Lee Ho-Jin – Racing Santander

Återigen fick Lee inte en plats i 18 manna truppen till helgen ligamatch och fick istället följa matchen från läktaren.

Seo Jung-Won – SV Ried

Seo spelade inte i någon av veckans två matcher för SV Ried på grund av skada.

Hyun Young-Min – Zenit St. Petersburg

Hyun fick hoppa in i 81 minuten i tisdagens match mot Torpedo Moskva i Ryska cupen men spelade för kort tid för att få något betyg på Zenits hemsida. I helgens ligamatch mot Luch Vladivostok fick Hyun däremot ingen speltid.