Spelarkollen – Sydkorea v.17
Seol Ki-Hyeon sista match i Wolves avspeglade hans gångna säsong ganska bra. Ett inhopp i slutet av match utan att åstadkomma något.

Förra veckan blev även den en dyster vecka för de koreanska spelarna i Europa. Många bleka insatser och lite speltid avspeglar ganska bra vad de korenska spelarna hade för sig under vecka 17.

Park Ji-Sung – Manchester United

Park spelade i båda matcher förra veckan mot Chelsea och Middlesbrough men hade inte någon av sina bättre dagar i någon av matcher. I mötet mot Middlesbrough blev Park utbytt i 56 minuten mot Ronaldo. Hos skysports fick han betyg 4 av 10 mot Chelsea och 5 av 10 mot Middlesbrough. Matcherna slutade 3-0 till Chelsea och 0-0 mot Middlesbrough.

Lee Young-Pyo – Tottenham Hotspurs

Lee spelade hela matchen i helgens ligamatch mot Bolton. Han gjorde ingen vidare insats och fick betyg 6 av 10 vilket var sämst av försvararna i Tottenham. Matchen slutade 1-0 till Tottenham.

Seol Ki-Hyeon – Wolverhampton Wanderers

I den sista omgången i The Championchip fick Seol hoppa in i den 78 minuten i bortmötet mot Norwich. Matchen slutade 2-1 till Wolves.

Lee Eul-Yong - Trabzonspor

Lee fick spela 90 minuter i toppmötet mot Fenerbahçe i helgens ligamatch. Tyvärr förlorade Trabzonsspor matchen med 3-2.

Ahn Jung Hwan – MSV Duisburg

MSV Duisburg spelade ingen match förra veckan.

Cha Du-Ri – Eintracht Frankfurt

Eintracht Frankfurt spelade ingen match förra veckan.

Lee Ho-Jin – Racing Santander

Lee var inte uttagen i truppen till helgen ligamatch.

Seo Jung-Won – SV Ried

Seo startade på planen i helgens ligamatch mot SV Mattersburg och var inblandad i en del offensivt. I den 59 minuten dribblade sig Seo in i straffområdet och blev fälld av två försvarare vilket borde resulterat i en solklar straff, men domaren var osäker och valde att inte blåsa straff. I den 64 minuten blev Seo utbytt. Matchen slutade 2-2.