Spelarkollen – Sydkorea v.18
Cha Du-Ri fick på en riktig drömträff i helgens ligamatch mot Dortmund.

Vecka 18 var troligen den bästa koreanska veckan på hela säsongen. Med två mål som kunde ha varit tagna från en Bustertidning kan Ahn Jung-Hwan och Cha Du-Ri vara väldigt belåtna ett bra tag framöver.

Park Ji-Sung – Manchester United

Park fanns inte med i truppen till sista PL matchen för säsongen mot Charlton. Det ryktas att Park hade känningar av en skadad och inte ville riskera något.

Lee Young-Pyo – Tottenham Hotspurs

Lee spelade hela matchen i säsongsavlutningen. Trots att laget förlorade med 2-1 mot West Ham och missade CL platsen gjorde Lee en av sina bästa insatser den här säsongen. Lee tillsammans med Robinsson och Defoe var de som fick bäst betyg av skysports med 8 av 10 i betyg.

Seol Ki-Hyeon – Wolverhampton Wanderers

Wolves har inga matcher kvar på säsongen.

Lee Eul-Yong - Trabzonspor

Lee spelade som vanligt 90 min i helgens ligamatch när Trabzonsspor besegrade Ankaraspor på bortaplan med 2-0. Inför sista omgången ligger Trabzonsspor på 3:e plats vilket innebär UEFA-cup spel.

Ahn Jung Hwan – MSV Duisburg

Ahn hade troligtvis sin bästa vecka någonsin i Europa. I onsdagens ligamatch mot Werder Bremen spelade Ahn hela matchen och gjorde1-3 målet mitt framför ögonen på Dick Advocaat som satt på läktaren. I lördagens ligamatch fick Ahn förtroende att starta i anfallet på nytt och i den 60:e minuten får Ahn på en kalas träff vid straffområdeskanten med vänsterfoten som går in en halvmeter nedanför vänsterkryss. Strax efter målet blir Ahn utbytt.

• Ahns 1-0 mål mot Bielefeld

Cha Du-Ri – Eintracht Frankfurt

I onsdags fick Cha hoppa in i den 67:e minuten i ligamatchen mot Kaiserslautern. I lördagens match startade Cha på högerbacken och i den 53:e minuten får Cha på en drömträff från ca 30 meter som borrar sig in i högerkrysset. Målet är utan tvekan en av kandidaterna till årets mål i Bundesliga. Matchen slutar 1-1.

• Chas 1-0 mål mot Dortmund