Lagbanner
Rödvita notiser
Family Man

Rödvita notiser

Samling i Helsingör, bröllop i Hvidovre och en svenskbekant med målsinne. Läs det senaste från Danmark, och ladda med den danska VM-låten.

Danmarks officiella VM-låt heter The Danish way to Rock, och har gjorts av en grupp som heter Nephew . Som sig bör deltar även de danska lirarna i refrängen… 

Kolla in videon här

**

Svenskbekantingen Sören Larsen är en målskytt av rang. I alla fall i landslagströjan. 
På internationell nivå är det få som matchar den 28-årige Larsen som nu spelar i MSV Duisburg.
I de två senaste kvalturneringarna har han gjort tio mål på lika många matcher! 
I kvalet till Sydafrika satte han fem fullträffar på totalt spelade 308 minuter. Rätt hyfsat.
Han hoppas naturligtvis på att vara en av de som tar en plats i den slutgiltiga VM-truppen



-Jag är mycket bekväm med hur landslaget spelar, formationen och speliden passar mig perfekt. Jag var bästa målskytt senast, och jag tror att min erfarenhet kan bli nyttig i VM. Om jag är fullt frisk och skadefri, så platsar jag i VM-truppen. Även om vi har alternativ på topp.

**

Daniel Agger är en riktig Family Man . Han blev nyligen pappa för första gången, och i går gick han och gifte sig! Vigseln gick av stapeln i Hvidovre Kyrka i går. Bruden heter Sofie Nelson och bröllopsfesten ägde rum på Aggers egna pub, Center Pub i just Hvidovre.

**

VM närmar sig! De danska förberedelserna börjar på allvar i Helsingör på måndag. Åtta spelare sägs ansluta direkt, och det är där Morten Olsen ska vässa sitt manskap inför träningsmatchen mot Senegal i Aalborg den 27:e maj. 

**

Källa: Ekstrabladet, fifa.com, youtube.com

Thomas Bronner2010-05-16 15:25:00
Author

Fler artiklar om Danmark