Ny förlust för uddlöst Danmark
Dennis Rommedahl visade att han platsar bland de 11.

Ny förlust för uddlöst Danmark

Genrepet i Pretoria slutade med ännu en förlust för de rödvita.Ett teknisk skickligt Sydafrika vann med uddamålet gjort av Mphela i den 76:e minuten

Ja, den danska VM-febern är ganska ljummen just nu.Två raka förluster, och dagens match visade att matchformen lämnar en hel del att önska.Nu har man förvisso kört rätt hård fysisk träning den senaste veckan, och de ser lite nedtränat segt ut.
Sedan har det ju roterats en hel del i truppen. 

Nu är det ju som det är med träningsmatcher, och när allvaret börjar är nerven en annan.men ändå.När danskarna har två, max tre hyfsade målchanser så gör premiärmotståndarna Holland sex(6) mål på Ungern! 

Försvarsspelet är fortfarande inte bra.Idag startade Poulsen till vänster och Jacobsen på högerkanten,och ingen av dem hade någon bra dag.
Den senare av dem fick utgå skadad, och ersattes av Patrick Mtiliga som i sin tur bidrog till baklängesmålet... 

Mittbackarna Agger och Kröldrup var bättre, men även dessa rutinerade fösvarare såg lite osäkra ut. Bland de som stack ut positivt hittar vi Mikkel Beckmann, Jesper Grönkjaer och den hårt kritiserade Dennis Rommedahl. 

**
Nej, det här håller inte.Danskarna måste ta för sig mer, våga och skapa målchanser.De kommer inte gratis i ett VM-slutspel.
Kvällens insats var snäppet bättre än den mot Australien, men det är långt kvar till den kvalitet som lär krävas för att ta sig vidare.
Det är faktiskt första gången som Morten Olsen är med om att förlora två matcher på raken! Det skall helst inte bli tre, låt oss hoppas på den gamla devisen Ett dåligt genrep ger bra premiär till den 14:e juni. 

**

Danmark (4-3-3): 

Stephan Andersen - Lars Jacobsen, Per Krøldrup, Daniel Agger (William Kvist, 69), Simon Busk Poulsen (Patrick Mtiliga, 33) - Christian Poulsen (Søren Larsen, 71), Jakob Poulsen (Daniel Jensen, 46), Martin Jørgensen - Dennis Rommedahl, Jon Dahl Tomasson (Mikkel Beckmann, 56), Jesper Grønkjær (Thomas Enevoldsen, 56)



Thomas Bronner2010-06-05 21:14:00
Author

Fler artiklar om Danmark