Gripen föll hårt
Nu gäller det att publiken ger sitt stöd!

Ännu en förlust...

Liksom förra året, då vann Sandviken hemmamatchen mot Gripen 15-3, så blev det en storförlust för Gripen på Jernvallen.
Segersiffrorna skrevs till 12-0, efter 2-0 i paus.

I första halvlek så stod Gripen enligt rapporterna upp bra, mot ett möjligen väl försiktigt Sandviken. Men i andra så rasade allt ihop.

Vad beror detta på?
Personligen vill jag inte skylla på spelarmaterialet, för det FINNS bra kvalitet i årets Gripen!
Gäller bara att man får fram det.

Och om man klarar av att hålla spelet uppe i första halvleken, så borde man även kunna göra det i andra.
Missförstå mig rätt nu, för visst är Sandviken ett bra lag. Men enligt de rapporter jag fått, så var man inte 12 mål bättre än Gripen. I första halvlek så skapade Gripen även väl så många chanser som sina motståndare, med skillnaden att SAIK gjorde mål på två av sina.

Åhlén gjorde comeback i Gripens laguppställning. Visst är det positivt, men att han inte kunde spela mer än en knapp första halvlek är inte bra. Hoppas nu verkligen att skadan inte slogs upp på något vis, utan att man endast var försiktiga i överkant när han fick kliva av. Matchades han för tidigt, så var det en grov miss av någon.

Det andra positiva från denna match, är att Gripen SKAPAR chanser. Men då måste man faktiskt göra mål på en del av dem!

Det tredje positiva är att Gripens försvar, åtminstone i första halvlek, stått upp bra. Nu hoppas vi att den biten kan hålla en hel MATCH snart!

Nu laddar vi om inför tisdagens hemmamatch mot Hammarby.
Enligt uppgifter jag tagit del av, så var tisdagen som speldag Hammarbys önskemål.
Mig kvittar det förvisso, men tisdagar känns inte som matchdagar.