Vill du skriva om Haparanda på SvenskaFans.com?

SvenskaFans.com söker nu nya skribenter för nykomlingarna i Elitserien. En av dessa är Haparanda Tornio och därför är vi intresserade av hitta dig som vill skriva om laget kommande säsong.

Då Haparanda Tornio är en av nykomlingarna i Elitserien så söker SvenskaFans.com nu nya skribenter som är intresserade av att sköta bevakningen av laget kommande säsong. Haparanda har tidigare aldrig funnits på SvenskaFans.com och därför är det en helt ny lagsida som vi ska starta för Elitserienykomlingen.

Är du intresserad av att börja skriva om Haparanda Tornio? Då ska läsa vidare nedan och sedan skicka din intresseanmälan!

Supportervinklat innehåll
För att bli skribent för Haparanda Tornio här på SvenskaFans.com så krävs det givetvis att du framförallt har ett brinnande intresse för laget samt att du besitter goda skrivkunskaper. Om du har erfarenheter från liknande uppdrag sedan tidigare så är det ett stort plus, men SvenskaFans.com är också en perfekt första erfarenhet för dig som är intresserad av att utveckla dig själv som skribent. En rekomenderad lägsta ålder är 16 år. Och kom ihåg - med ett brett engagemang kommer man långt!

SvenskaFans.com är en supportersajt och därmed ska innehållet vara supportervinklat och skrivs inte på samma sätt som officiella hemsidor eller annan press. Därmed inte sagt att SvenskaFans.com på något sätt frångår att vi är helt seriösa och sakliga i det vi skriver.

Ny design
För en tid sedan lanserades ett nytt utseende på SvenskaFans.com vilket bland annat innebar ett bredare format på lagsidorna. Då Haparanda Tornio är en helt ny lagsida så krävs också en helt ny design. Om du själv eventuellt kan jobba med designen eller om du känner någon annan så är det mycket välkommet! Annars finns hjälp att få från SvenskaFans.

Om du känner att du är intresserad av och har möjlighet att skriva om Haparanda Tornio så skicka en intresseanmälan till Andreas Söderman på andreas.soderman@svenskafans.com.

Andreas Söderman
Bandyredaktör SvenskaFans.com

SvenskaFans.comandreas@andreassoderman.se@andreassoderman2009-04-16 10:02:00
Author

Fler artiklar om Haparanda Tornio