Blek insats mot Kungälv
Peter Stocks HaparandaTornio föll i den viktiga matchen mot Kungälv.

Blek insats mot Kungälv

Succénykomlingen HaparandaTornio kämpar om en slutspelsplats men föll, efter en svag insats, i den viktiga matchen mot Kungälv med 5-1.

- Sammantaget en riktigt blek insats från vår sida säger HT Bandys mittfältare Peter Stock.

Efter en mållös första halvlek gav Antti Ekman HT Bandy ledningen i den 57 matchminuten. Kungälv kunde dock vända på steken och efter Patrik Johanssons kvittering och Mikael Lindbergs ledningsmål på Skarpe Nord var bensinen slut för gästerna. Kungälv kunde sedermera vinna den viktiga matchen med 5-2.

- Det stod och vägde i en jämn match men när de får 3-1 så orkar vi inte komma tillbaka säger Stock.

Nytt kontrakt för HTB

Då Broberg besegrade Vänersborg har HT Bandy i praktiken spelat till sig ett nytt kontrakt i landets högsta liga. Men just nu är siktet inställt på en slutspelsplats och laget slåss mot Sirius och Vetlanda om den sista platsen. Alla lag återfinns på 25 poäng där Sirius avslutar mot Edsbyn och Bollnäs hemma, medan Vetlanda avslutar med att möta Västerås borta. För HT Bandys del väntar Villa redan imorgon och Vänersborg i den sista omgången. Upplagt för strid.

- Nu har vi klarat vårt mål men vi får glömma den här insatsen och ta nya tag i morgon mot Villa. Vi siktar mot slutspel och har fortfarande chansen avslutar Stock. 

Kungälv- HT Bandy 5-2 (0-0)
HTB:s målskyttar: Antti Ekman, Vesa Voukila

Hans Kenttä2010-02-13 20:05:00
Author

Fler artiklar om Haparanda Tornio