Åttonde raka segern

Det blev en ny seger på lördagseftermiddagen. BK Bore bjöd på bra motstånd men vi kunde ändå vinna med 5-2 efter en helt okej första halvlek och en sämre andra.

Bore börjar matchen bäst men det är vi som tar ledningen efter 10 minuter när vi får hörna, Daniel Tägt skjuter och Andreas Harladsson petar in returen.
2-0 kommer bara minuter senare. även det på hörna av Filip Fransson.
Efter dryga halvtimmen åker Rinaldo igenom och gör 3-0, Med fem minuter kvar till paus recuderar Bore efter ett fint målvaktsutkast. Bara minten senare gör Andreas Haraldsson sitt andra mål för dagen fram till 4-1 som också blir halvtidfsresultatet.

Andra halvlek blir sedan en rätt så avslagen historia där vi inte får till mycket ordentligt spel. Ett mål till vardera lag fastställer slutresultatet 5-2.

Åttonde raka segern vilket är bra men av spelet finns mer att önska. Nu laddar vi om batterierna till kommande helg då vi spelar både på fredag och söndag.

Längre referat finns på Åbys hemsida HÄR.

Övriga resultat i från förra helgen

Måliila - Malmbäck 7-2. Jämnt länge innan Målilla kunde dra ifrån på slutet.

Åtvidaberg - Tjust 6-5. Svängig match. Tjust kvitterar sent till 5-5 men Åtvid avgör på övertid. Hela 6 straffar i matchen, Åtvid hade 4 varav man missade 3 st.

Månsarp - Stjärnan 6-1. Stjärnan hade inte mycket att hämta på Råslätt. Månsarp lämnade därmed jumboplatsen i tabellen till Tjust.