Plivit Trade hallen, 2019-02-09 15:15

Västerviks IK - Södertälje

Annandagsmatch två veckor för sent

Annandagsmatch två veckor för sent

På onsdag kväll det dags att spela annandagsderby för Frillesås då man åker till Åby Isstadion för ett nytt matchförsök mot Mölndal Bandy. Matchstart 19.00.

Sedan Frillesås och Mölndal möttes hemma på Sjöaremossen förra lördagen så har Frillesås förlorat borta mot Åtvid och Mölndal åkt på en uddamålsförlust hemma mot Nässjö med 5-6. På Åby Isstadion var det rena målfyrverkeriet i första halvlek då det stod 3-3 efter drygt 25 minuter och 3-4 till Nässjö i paus. Enligt vissa Småländska källor var Nässjö inte helt nöjda med Team Labe men sådant där brukar för det mesta jämna ut sig i längden.

Mölndal å sin sida är inne i ett minst sagt besvärligt läge. Man har sju poäng upp till kvalplats och jag tror att det ska mycket till för att vända på den skuta som redan började sjunka när man inte klarade av att ersätta de spelare som valde att fortsätta sina bandykarriärer i andra lag än under 2011/12. Men i enstaka matcher kommer man säkert att norpa åt sig några poäng och det gäller för Frillesås att vara helskärpta och verkligen gå för 110 procent. För skulle man ge de ett finger är de inte sämre än att de kan ta hela handen. Tror dock att uppgiften blir mycket enklare om man kan få hål på Meyner tidigt likt man fick vid hemmamötet då man redan vid 2-0 såg att gamnackarna började visa sig.

Men som sagt, mål förtjänar man inte via bra spel utan de ska göras i praktiken också och där har Frillesås spelare som kan leverera. Flammorna kommer till spel med samma trupp som mot Åtvid förutom att Timmy Wiklander ersätter broder Nicklas som är avstängd. För er som undrar varför så är det en avstängning som kom vid hemmamatchen mot Åtvid, omgång 10, och som verkställs nu mot Mölndal då det i teorin är omgången 11.

/Knubbe

Fredrik Brorsson2013-01-08 23:14:48
Author

Fler artiklar om Frillesås