Årets spelare 2009/2010 korad
Grattis Carl Lannes!

Årets spelare 2009/2010 korad

I somras hade HIK-redaktionen en omröstning om förra säsongens bästa spelare i Helenelund. Många gick in och röstade, men tyvärr försvann den när svenskafans gjorde om designen på hemsidan. Men de lyckades till slut hitta den, och resultatet finner du nedan.

Det var 80 stycken som hade röstat och tre spelare som skiljde sig från mängden och hade mest röster. Dessa tre är Fredrik Larsson, Linus Hansson och Carl Lannes.

På delad 4:e plats kom Markus Olsson, Patrik Elf, Christoffer Lunde och Jonas Säfström. De hade alla 5 % var, av rösterna.


Tredje plats

På tredje plats kom bollvirtuosen från Bollnäs: Fredrik Larsson med 9 % av rösterna.

Andra plats

På andra plats kom den egna produkten och den bästa målskytten i HIK: Linus Hansson. Han gjorde en starkt återkomst i HIK och mäktade med 28 mål. Han kom dessutom med i årets lag i div. 1 av HIK-redaktionen. Linus fick 16 % av rösterna.

Första plats

På första plats kom Carl Lannes, som från sin back- och liberoplats spelade mycket moget och släppte få motståndare i genom sig. Han kom liksom Linus med i årets lag i div.1 av HIK-redaktionen och dessutom omnämnd som bästa back på Eskilstunas bandyblogg. Carl fick 19 % av rösterna.
Stort grattis till Carl Lannes och hoppas att du bibehåller formen.

Redaktionen har dock inte sett Carl i någon startupptsällning i år, men han finns med i truppen. Hoppas han kommer i gång snart!


Nyförvärv

HIK gjorde även klart med ett nyförvärv för någon vecka sen. Det är Martin Krigh som flyttat ner från Bollnäs för att jobba i Stockholm,. Han spelar främst ytterhalv och född 1991.
Vi hälsar honom välkommen och önskar honom lycka till.

Nästa match för HIK är på lördag den 20/11 kl 13:30 mot Eskilstuna på vallen. Hemmapremiär!

HIK-redaktionen2010-11-17 15:04:00
Author

Fler artiklar om Helenelund