Betydelselös seger för HT Bandy
Det blev seger för Peter Noréns HT Bandy i den avslutande omgången av bandys elitserie. Frågan är om detta var Norén sista match i karriären?

Betydelselös seger för HT Bandy

HaparandaTornio Bandy besegrade Vänersborg i Elitseriens sista omgång på Cape East Arena. Att segersiffrorna skrevs till 5-2 var egentligen igenting värt när laget blev snuvat av just Vänersborg på elitserieplatsen.

Det var bra inställning av grabbarna och egentligen var segern för liten, sa spelande tränaren Jukka Ohtonen till HBWebben och som själv avstod dagens match.

Som bekant var den sista omgången betydelselös för HaparandaTornio Bandy. Förlusten senast mot Edsbyn och Vänersborgs vinst mot Tillberga gjorde att gränslaget var klart för Allsvenskt spel redan innan den sista omgången av Elitserien.

För många i HT:s ålderstigna lag väntar förmodligen ett avsked till bandyn helt och hållet och för andra kan det bli Elitserien igen nästa säsong, dock i en annan klubbadress. Gränslaget avslutade dock snyggt när Vänersborg besegrades med 5-2 på Cape East Arena sedan Peter Stock varit på spelhumör och stått för ett hattrick. Nu får föreningen rikta sig in på allsvenskt spel nästa säsong och ett hårt jobb börjar i det tysta.

Matchfakta

HT Bandy-Vänersborg 5-2
Ht: 3 Stock, Rytkönen, Norén
Vänersborg: Rask, Eriksson

Hans Kenttä2011-02-19 14:43:00
Author

Fler artiklar om Haparanda Tornio