Bländande defensiv bakom HT Bandys seger
Peter Norén blev segerskytt när Västerås besegrades på Cape East Arena.

Bländande defensiv bakom HT Bandys seger

HaparandaTornio tog viktiga poäng när Västerås besegrades i en målsnål tillställning på Cape East Arena. Peter Norén blev matchens enda målskytt med sitt mål i den 41 minuten.

Efter förlusten i torsdags mot Sirius hoppade HT Bandy upp på vinnarspåret igen när Västerås besegrades med 1-0 på Cape East Arena.

- Vi är riktigt bra hemma för tillfället och behöver inte be om ursäkt för segern säger HT Bandys Peter Stock som aldrig varit med om en målsnålare match under karriären.

- Inte under alla mina år i högsta serien har jag varit med om en 1-0 seger säger Stock om den ovanligt målsnåla matchen.
 
Norén matchens lirare

I en jämn och tuff match med två lag som genomförde en match med fulländad defensiv var det HT Bandy som drog det längsta strået när Peter Stock assisterade matchens lirare Peter Norén till segermålet i den 41 minuten. Två bra målvakter och en stark defensiv såg till att det inte blev fler mål på Cape East Arena och viktiga poäng gick till gränslaget. Magsjukan härjade i bortalaget och bland annat Jonas Nilsson och Ted Andersson saknades och det syntes hos gästernas offensiva spel.

- De var bleka framåt men en bländade defensiv gjorde dem dåliga och gav otroligt viktiga poäng för fortsättningen säger Stock.

Matchfakta

HT Bandy-Västerås 1-0 (1-0)
Htb: Peter Norén

Hans Kenttä2011-01-02 18:37:00
Author

Fler artiklar om Haparanda Tornio