Boltic mot Ullevål imorgon - Oskar Pettersson spelar inte något mer den här säsongen

Imorgon eftermiddag, 13:00, ställs IF Boltic mot norska Ullevål i Trollhättan. En match som blir Karlstadlagets andra på försäsongen. Som bekant blev den tänkta matchen mot Surte BK förra helgen inställd på grund av sjukdom i Boltic. – Det känns bra inför matchen och vi har haft en bra träningsvecka där vi har genomfört två pass på is, ett intervallpass och individuellt pass, säger Gustav Andersson

Gustav Andersson som kom till laget inför förra säsongen känner själv att han har gått framåt.

– Om vi jämför med samma tid förra året är jag i mycket bättre form nu och det har flutit på. Samma är det med laget, vi är ungefär samma trupp och det känns bra helt enkelt.

# Har Mikael Borstner givit några direktiv inför matchen imorgon?

– Att vi ska försöka att bygga vidare på spelet och att vi kommer gå tillbaka till en ensam forward.

Mikael Bood, ny från Mosserud, saknas imorgon och detsamma gäller Thomas Andersson som har åkt på ett virus men kommer vara tillbaka till nästa helg då det väntar cupspel i Rättvik.

Vidare kan vi berätta att mittfältaren Oskar Pettersson inte kommer att spela någon mer bandy den här säsongen. 20-åringen som har jobbat på Team Sportia har blivit erbjuden ett jobb i Sälen på Ski Shopen. Han berättar för Svenskafans att det var ett tufft beslut att ta men han ville testa på något nytt.
– Ibland måste man ta tuffa beslut, för att bli starkare som person och växa helt enkelt. Jag sökte ett jobb i Sälen och fick reda på det i förra veckan att jag hade fått det. Sen hade jag tröttna lite på bandyn och vill testa på något nytt. Dock känner jag mycket för föreningen och laget, det försvinner aldrig ur mig.

Jobbet sträcker sig från mitten av november till början på maj nästa år. Men han kommer naturligtvis att hänga med i hur det går för laget i vinter.

– Jag kommer självklart att följa med i hur det går och stötta laget.

# Med andra ord kommer du att befinna dig på plats när det vankas premiär hemma mot Lidköpings AIK?

– Absolut, det finns inget annat.

Anders Andersson2012-10-05 22:40:24
Author

Fler artiklar om Boltic

Boltic är redo för Ljusdal på bortais
Mikael Bood snart tillbaka - längtar efter att få spela match