En vinst, en oavgjord och en förlust under helgens matchande

Katrineholm bandy hade en "weekend" i Örebro denna fredag och lördag. Hela tre matcher hann spelas under dessa dagar där motståndarna var Örebro SK, Tillberga och IFK Motala.

Jag tog min bil till Örebro i fredags eftermiddag med förväntningar upp i skyrarna på att det skulle bli en dubbelvinst mot Örebro denna försäsong. Ack så fel jag hade kan man lugnt påstå.

Tunga namn som Johan Sandh, Markus Hast och Mårten Andersson fattades i truppen inför Örebro matchen i fredags klockan 16:00. Vilket märktes i försvarslinjen denna fredag. Det var många bollar som tappades ut till hörnor och frilägen tyvärr. Katrineholm hade som uppgift innan match att hålla tätt i mitten under hela matchen. Något dom lyckades med, de man kanske inte räknat med var att Örebro var snabbt ute på kanterna och utnyttjade varje situation. Det råder inget tvivel över att Örebro var det bättre laget och vinner klart rättvist denna afton. Att Katrineholm bandy bommar två straffar gjorde inte saken lättare. Hatten av (hör och häpna. Jag kan credda Örebro lite smått) för Örebro.

Helgens andra två matcher har jag inte sett utan vet bara resultaten så summerar helgens matcher via resultat nedan:

Katineholm - Örebro 2-8 (1-6)
Katrineholm - Tillberga 7-7 (4-4)
Katrineholm - Motala 4-3 (4-2)

 

Tommy Findhé2013-10-05 22:52:52
Author

Fler artiklar om Katrineholm