Glada dagar är förbi för Boltic

Katrineholm Bandy reste i lördags till ett Karlstad som bjöd på isande regn och sunkig belysning.

Aldrig varit i Karlstad tidigare, alltså inte heller på Tingvalla. Men det var en riktigt häftig bandyarena vi fick beskåda. Kan de vara den enda bandystadion med kortsideläktare till och med? Men de stora minuset var belysningen som fick en att tänka på allt för mörka saker.

Boltic är ett lag i kris med stort behov utav poäng för att undvika att fastna i botten, detta visade Boltic de första 15 minutrarna av matchen då de startade piggast och gjorde även 1-0.
Men Katrineholm är ett lag med moral, som sakta men säkert äter sig in i matchen och dominerar klart resterande 30 minutrarna och går till pausvila med klara 1-4.

Andra halvlek startar bra för de rödblå och utökar till 1-6 för att sedan spela klart denna vattenpolo/bandy match. Boltic får in 2 tröstmål och 3-6 slutar matchen som kunde ha blivit betydligt större seger. Jag som åksådare var aldrig orolig över att vi skulle tappa den stora ledningen.

Boltic, fornstora dagar. Jag känner med denna klubb. När de inte ens når upp till tresiffrigt på läktarna en lördag i december på denna ofantligt stora arena.