Gratjov till Frillesås

Gratjov till Frillesås

Frillesås gjorde under söndagen klart med Daniel Gratjov, närmast från IFK Kungälv.

Daniel är född 1982 och kan både spela anfall och mittfält. Han och Mikael Lindberg har under de senaste åren varit ryggraden i Kungälv där de båda varit som ler och långhalm, vilket även gällde då de båda prövade lyckan i IFK Vänersborg under säsongen 2005/06 i dåvarande allsvenskan. Ett par år senare var det Edsbyn som lockade men de valde då att stanna på västkusten.
 
I början av 2011/12 så åkte han på en skada som förföljde honom ända fram till mitten av föregående säsong.  Den avslutade han dock helt återställd med att göra 11 matcher i Elitserien för Kungälv. Hans styrka är skridskoåkningen där han inte har många övermän i Sverige, Elitserien inräknad, men även hans teknik med klubban är vass.

Frillesås Bandy ser Daniel som en mer än fullgod ersättare för Fredrik Brandin och välkomnar Daniel till föreningen och hoppas att han kommer att trivas i vår gemenskap.
Samtidigt vill klubben tacka Fredrik för hans insatser för laget och föreningen och hoppas att vi får återse dig i laget någon gång framöver.

/Knubbe

Fredrik Brorsson2013-05-12 21:30:50
Author

Fler artiklar om Frillesås