Lagbanner
Bollnäs klassen bättre
Peter Stocks HaparandaTornio var chanslösa när Per Hellmyrs Bollnäs spelade ut.

Bollnäs klassen bättre

HT Bandy hade ingen chans i den svåra bortamatchen mot svårspelade Bollnäs. Hemmalaget kunde ta en komfortabel 8-3 seger inför 1747 åskådare.

- Synd att vi kanske gör säsongens sämsta match säger Stock till NSD.se 

Nykomlingarna hade före matchen drabbats av tunga avbräck då Peter Norén och Marko Miinala saknades och visste att det skulle bli en riktigt tuff match mot Bollnäs på fredagskvällen. 

Per Hellmyrs banans kung 

Tyvärr blev det som HT Bandy befarade då Per Hellmyrs var lysande och stod för fem poäng varav två mål i 8-3 segern. 

- Han var verkligen på spelhumör ikväll och då är det inte lätt att stoppa honom, säger Markus Hiukka till Norrbottens Kuriren.
 
Bollnäs rann ifrån till en 5-2 ledning efter den första halvleken och slutresultatet skrevs sedan till en komfortabla 8-3. HT Bandys tränare Jukka Ohtonen var inte nöjd efter matchen 

- Bollnäs är ett starkt hemmalag och vi visste att det skulle bli svårt. Men vi bjöd på alldeles för mycket och måste skärpa till oss om det ska bli några poäng på söndag, säger Othonen till Kuriren. 

Villa nästa med kniven på strupen

En mycket viktig match väntar på söndag då Villa/Lidköping gästar Haparanda och Akelius Cape East Arena och försvarsjätten Hiukka analyserar den täta tabellen. 

- Det är som att hela tiden spela slutspel och det är svårt att ladda om hela tiden. Matchen mot Villa/Lidköping blir väldigt viktig för oss. Vinner vi då kan vi titta uppåt, annars får vi börja titta nedåt igen, säger Hiukka.

Hans Kenttä2010-02-06 10:12:00
Author

Fler artiklar om Haparanda Tornio