Lagbanner
Dags för rond tre mellan Villa och Kungälv

Dags för rond tre mellan Villa och Kungälv

Efter en inledande storseger följt av en nästan lika stor förlust är Kungälv laddat inför den tredje kvartsfinalen mot Villa-Lidköping. – Vi har en bra känsla i laget och nu är det en helt ny match som gäller, säger tränaren Tommy Österberg

Efter 1-1 i matcher mellan Villa-Lidköping och IFK Kungälv tickar kvartsfinalserien vidare med en tredje match. Precis som i tisdags spelas den i Sparbanken Lidköping Arena där Villa i tidsdags vann med 8-3.
– Vi var inte tillräckligt noggranna och bjöd på alldeles för enkla mål samtidigt som vi inte ens satte chanserna när vi var helt rena med målvakten. Det har man inte råd med i ett slutspel, men vi är beslutsamma om att visa att vi kan betydligt bättre i denna matchen, säger Tommy Österberg.


Vilket lag Kungälv ställer upp med är inte helt klart, en del spelare dras med skavanker så vi får helt enkelt se vilka spelare  ledarstaben tar ut till matchen framåt matchstart på fredagen. När det gäller taktiken så har laget enligt Tommy Österberg en klar uppfattning om hur de ska genomföra matchen, vilket innebär att man kommer ha bättre koll på Villas mittfältsgigant Daniel Andersson?
– Klart att man nämner en sådan duktig spelare inför en match, men vi kommer inte göra något speciellt kring honom som vi inte gjort innan. Villa har många duktiga spelare att hålla koll på och det gäller framför allt att vi är noggrannare och mer beslutsamma i vad vi själva gör för att ha en chans att vinna, säger Tommy Österberg.


Matchen börjar klockan 19:00 och sänds direkt över webben via Sveriges Radio Skaraborgs hemsida. För er som vill se matchen live finns det fortfarande platser kvar i den tredje supporterbussen som avgår från Skarpe Nord 16:30 på fredagen. Mer information om hur ni anmäler er till den resan finner ni på startsidan på ifkkungalv.se

Anders Abrahamsson2012-03-01 19:46:42
Author

Fler artiklar om Kungälv