Inför HaparandaTornio-Boltic
Peter Stocks HaparandaTornio är revanschsugna.

Inför HaparandaTornio-Boltic

Efter bottennappet i hemmapremiären hoppas publiken på Cape East Arena att få se på offensiv bandy när det tippade bottenlaget Boltic kommer på besök.

Tommy Österbergs Kungälv lyckades med sin ”gameplan” till fullo när laget gästade Haparanda i fredags. Med ett nästintill ogenomträngligt försvar och en vass högerarm hos målvakten Pertti Virtanen lyckades Kungälv knipa poängen. Ett revanschsuget gränslag är ute efter snabb revansch när Boltic gästar Arena Polarica.

- Nykomlingen Boltic på hemmaplan, är ett lag som vi skall ha en bit efter oss i tabellen om vi skall infria våra målsättningar. Vi skall försöka hitta tillbaka till fjolårets vägvinnande och publikfriande bandy som vi skämde bort publiken med säger HT Bandys mittfältare Peter Stock inför matchen.

Men HaparandaTornio saknar sitt vassaste anfallsvapen i form av finske landslagsmannen Antti Ekman, som är ljumskskadad. Frågetecken finns fortfarande för Johannes Koivisto och Marko Herajärvis medverkan. Herajärvis ersättare Pasi Heikkanen var bäst på plan senast och visade att laget inte kommer ha några problem på målvaktssidan denna säsong.

Gästande Boltic har inlett med två förluster och det är väl inget som talar för att första segern kommer mot ett revanschsuget HaparandaTornio?
Tips: 7-2

Hans Kenttä2010-11-09 20:22:00
Author

Fler artiklar om Haparanda Tornio