Inför HT Bandy-Kungälv
Matchhjälten senast Marko Herajärvi har ljumskproblem och missar troligen hemmapremiären.

Inför HT Bandy-Kungälv

Efter segern i premiären på bortais mot Vänersborg är det dags för hemmadebut för HaparandaTornio Bandy när Kungälv gästar Cape East Arena.

Kungälv gästar Haparanda och tränaren Tommy Österberg säger till gränslagets hemsida att gästerna kommer till spel med bästa möjliga lag.

I hemmalaget finns frågetecken för matchhjälten senast Marko Herajärvi och för Antti Ekman, som båda dras med ljumskproblem. Men är det på någon position som HT Bandy är välbesatta på så är det just målvaktssidan där även Herajärvis landslagskollega Pasi Heikkanen finns tillgänglig. In i laget kliver också Karlsborgsförvärvet Daniel Sandberg.

48-årige tränaren Jukka Ohtonen blev som bekant Elitseriens äldsta målskytt i premiären återfinns på backplats i HT försvaret. En annan nyhet inför årets säsong är skridskoskicklige Rolf Larsson, som gör hemmadebut och skall enligt rapporter passa utmärkt i gränslaget offensiva spelidé. Inför säsongen tydliggjorde mittfältsmotorn Peter Stock att det är full fart framåt som gäller för HT Bandy.

- Vi anfaller med åtta man och försvarar oss sedan om vi hinner

Så räkna med ett tokoffensivt hemmalaget från start och den stormen måste gästerna klara av om de skall hämta några poäng på svårspelade Cape East Arena.

Tips 7-4
 

Hans Kenttä2010-11-04 21:35:00
Author

Fler artiklar om Haparanda Tornio