Ingen match mot Surte BK - men en bra träningsvecka

Ingen match mot Surte BK - men en bra träningsvecka

– Man längtar verkligen varje gång till att få köra på stor is och jämför du med hur situationen var ifjol vid samma tidpunkt tycker jag att vi har gått framåt oerhört, lagkaptenen och trotjänaren Mattias Svensson.

Boltic har trots sjukdomar genomfört en bra träningsvecka och varit på is två gånger. Ena gången i Vålberg och Norvalla och andra tillfället i Kobbs Arena. Idag var det också tänkt att man skulle åka iväg till Surte och möta division ettlaget Surte BK.
 Ett Surte som har värvat bland andra tidigare Boltic-spelarna Nils Sigurd och Henrik Jönsson. Men sjukdomar i Boltic gör att matchen blir inställd. Fast, hade du frågat Ulf Lundell hade han nog svarat med orden "En inställd match är också en match" (En inställd spelning är också en spelning)

– Jag känner att vi vet vart vi står och det börjar att sätta sig, vi äldr spelare har blivit ett år äldre och de yngre har tagit för sig mer och mer. Nu lägger vi grunden och jag är övertygad om att vi kommer ha ett rätt bra lag på planen i år, säger Mattias Svensson och berättar för oss att Mikael Bood kommer att få bära bandage i någon vecka till.

– Förhoppningsvis kan han vara med när vi spelar cupen uppe i Rättvik (12-15 oktober)

Anders Andersson2012-09-30 00:44:14
Author

Fler artiklar om Boltic

Boltic är redo för Ljusdal på bortais
Mikael Bood snart tillbaka - längtar efter att få spela match