Jönköping nästa för Frillesås

På lördag drar Frillesås till Nässjö och Stinsen Arena för match mot Jönköping Bandy med start 14.00.

Jönköping har inför säsongen tappat sin målspruta, Oscar Henriksson, som valt att spela med Nässjö kommande vinter. En spelaret som kom fyra i den södra allsvenskans poängliga med sin 39 mål och 4 assist. Betydelsen av honom kan nog många räkna ut och vi får se om och hur de kommer att ersätta han på plan.

Man har inte plockat in många nya, vad jag vet i dagsläget, men ett nytt namn i truppen är 22-årige försvararen Tobias Andersson från Kareby. Hans moderklubb är IFK Kungälv där det också blivit några inhopp i Elitserien. I övrigt så är laget rätt så likt föregående säsongs där troligen Kalle Ahlgren och Stefan ”Villa” Fredriksson får dra ett än större lass. Men som ofta så hittar man säkert någon av sina yngre spelare som kommer att sticka ut och man är också ett riktigt kämpalag som alltid ger allt i varje match.

I onsdags kväll var man uppe i Lidköping för sin träningsmatchpremiär mot LAIK och föll där med 9-5 efter 3-1 i halvtid. Målskyttar då var Jimmie Magnusson med 3 och Kalle Ahlgren och Fredrik Widell med ett vardera.

Frillesås kommer till spel med lite förändringar i laget då några är förhindrade av lite sjukdomar och jobb. Men det ger istället tillfälle för de som inte var med mot Surte att visa framfötterna på riktigt.

Jag vet i dagsläget inte om JB kommer att rapportera matchen på Elitrapport men håll ögonen på hemsidan för där ges information på matchdagen.

/Knubbe

Fredrik Brorsson2013-09-19 19:08:12
Author

Fler artiklar om Frillesås