Nobelhallen, 2019-02-20 19:00

BIK Karlskoga - Björklöven

Lidköpings AIK till Sjöaremossen

Lidköpings AIK till Sjöaremossen

Den södra bandyallsvenskan går vidare under lördagen med match hemma på Sjöaremossen mot Lidköpings AIK med start 14.00.

Lidköpings AIK, denna klubb som ofta hamnar i skuggan av Villa men som har accepterat sin roll och har ett gott samarbete med elitserieföreningen. Man har tillhört toppen i serien under flera år och har i år fått ännu mer spetskompetens då Peter ”Prinsen” Karlsson, med massor av elitserierutin, kommer att representera de rödvita. I övrigt har man bland annat fått in Tom Broberg och Joakim Persson från Kålland, Martin Hagman, Simon Artig, Tobias Nyberg och Joakim Bergqvist på samarbetsavtal med Villa samt Tim Persson från Villa.

Man har startat serien lite knackigt om man ska gå efter förhandstipsen då LAIK har tippats som det lag som främst ska utmana Gripen om seriesegern. Förluster har kommit mot Boltic 3-5, Tranås 2-5 och Gripen 1-6 men tre segrar har det också blivit och då mot Nässjö 5-2, Mosserud 12-3 och Mölndal 12-2. I onsdags skulle man mött Åtvidaberg hemma men på grund av vädret så har den blivit flyttad till ett senare datum.

Spelare att ha extra koll på är ju ovan nämnde Karlsson men rutinerade mittfältaren Andreas Haraldsson är också fortfarande ett viktigt vapen för västgötarna. På mitten huserar även Henrik Gullberg, Robert Karlsson, Peter Ericsson och Per Fahlén som alla ligger i topp av lagets interna poängliga.

Frillesås kommer från en stabil insats borta mot Mosserud och kan man bara få till en fortsatt bra defensiv, kryddat med en effektiv offensiv så kommer man säkert att ha en god chans att överraska Lidköping. Hur laget kommer att formeras blir klart imorgon någon timma före matchstart.

/Knubbe

Fredrik Brorsson2012-12-07 22:45:57
Author

Fler artiklar om Frillesås