Målvakt från Villa klar!

Joakim Bergqvist heter IFK Motalas första nyförvärv på spelarsidan.

Joakim är 20 år och spelade förra säsongen i Villa Lidköping. Med suveräne Martin Berggren som förstakeeper så blev det förstås svårt att ta en plats i a-laget, men med meriter från bl a P-15 , P-17 och P-19 landslagen så är det förstås en duktig målvakt IFK skrivit ett tvåårskontrakt med. Ett smart val av Joakim som säkert kommer att utvecklas ännu mera i IFK då han lär få ordentligt med speltid nu också på seniorsidan. I och med detta nyförvärv så slutar en annan IFK själ. Martin Huerlén 35 har som det ser ut nu gjort sin sista match i IFK. Ett stort tack till Martin som gjort grymma matcher i karriären och vunnit många poäng åt IFK Motala.

IFK satsar nu på Joakim och Jonathan Sjögren som målvaktspar. Två unga målvakter med framtiden framför sig. Känns skönt att man nu löst målvaktsidan nu som såg rätt så oroväckande ut ett tag om man ska vara riktigt ärlig.

På hemsidan så nämner även klubbchef Pär Beckne att det kan komma flera positiva besked nu i veckan. Man har ju fortfarande inte skrivit kontrakt med Johan Thorsson och inte heller har Jonas Eriksson lämnat något besked om en eventuell fortsättning. Förhoppningsvis kan dessa lämna något bra besked samt att någon/några nya spelare väljer IFK Motala.

Äntligen lite sköna känslor igen efter en tids depp. Vi väntar med spänning på fortsättningen!

Avslutar med att hälsa Joakim Bergqvist hjärtligt välkommen till IFK Motala!

FORZA BLÅVITT!

Krister Selg2013-04-08 16:46:06
Author

Fler artiklar om Motala