Mikael Bood snart tillbaka - längtar efter att få spela match

Mikael Bood snart tillbaka - längtar efter att få spela match

Nyförvärvet Mikael Bood längtar verkligen efter att få träna för fullt. För två veckor sedan skadade han skenan i höger hand och han har varit gipsad sedan dess. – Skenan i vänster hand är halvt av och läkaren trodde att det skulle ta fem veckor. Nu har det gått två och jag ska dit på måndag, då får jag reda på om jag får nytt gips eller om jag slipper, säger Mikael Bood.

# Om du blir av med gipset, hur länge dröjer tills du är med för fullt igen?
– Två-tre veckor.

# Hur mycket har du kunnat träna, de här två veckorna?

– Ben och bål har jag kunnat köra på gym och igår (läs torsdag) kunde jag delta i det mesta på fyspasset i Våxnäshallen. Allt utom armen, berättar Mikael Bood som passade på att skrina runt i Löfbergs Lila Arena när IF Boltic igår tränade sent på fredagskvällen.

– Det känns konstigt att när man inte får vara med fullt ut. Jag kan säga att jag verkligen längtar efter att få vara med och spela match och träna fullt ut. Det är något man saknar nu, Mikael Bood igen.

Vidare kan vi berätta om att IF Boltic kommande helg kommer att spela mot Ale Surte i Surte, söndag den 30/9. Vi återkommer med tid. lördag den 6/10 väntar Ullevål i Trollhättan, 7/10 Blåsut i Vänersborg och 12-13-14/9 väntar cupspel i Rättvik.

ANDERS ANDERSSON

Anders Andersson2012-09-22 23:40:00
Author

Fler artiklar om Boltic

Boltic är redo för Ljusdal på bortais