Minitur till Norrland för Grängesberg

GBK åker på en mini-Norrlandstur till Härnösand och Sundsvall, en resa på 100 mil tur och retur.

Lördag den 11 december klockan 16:00 möter man Härnösand som slog Nyborg hemma med 4-3. Bussen avgår klockan 07:30 på morgonen och hjältarna från berget laddar för fullt för att plocka hem 2 poäng. Man vill ta den första bortaseger mot Härnösand. Joakim Engström som gjorde 4 mål får fortsätta att göra mål och nu väntar jag bara att Micke kommer igång och hamnar i målprotokollet. Här kommer resultatet bli 4-2 till GBK.

Dagen efter möter man Selånger vill man bara ta revansch för att man tappade 1 poäng hemma när det var sekunder kvar på matchen. Selånger leder serien och det bevisar att man har bra lagmoral i laget. Anders kommer att bli den stora match hjälte idag tillsammans med Jonas för nu har mannen och pojken fått fart på sina skridskor och skyttet. De gör 2 mål var och matchen kommer bli tät och GBK vinner med 4-2.

Slutrapport: GBK kommer att åka hem med 4 poäng från Norrland. Det gör ont att möta GBK på isen för man måste jobba hela tiden och vara i fokus. Götes dryck kommer alla minnas.

Timo Lahtiandreas@andreassoderman.se@andreassoderman2010-12-09 18:25:12
Author

Fler artiklar om Grängesberg