Lagbanner
Ingen återkomst för Norrman i NIF, för denna gång
NIF-fansen får vänta på en återkomst i NIF för Jesper Norrman.

Ingen återkomst för Norrman i NIF, för denna gång

Det har under flera säsonger florerat om en återkomst i den blåa Nässjötröjan för Jesper Norrman men NIF-fansen får vänta ytterligare

Sedan A-lagsdebuten i NIF och SM-silver med NIF P20 har det blivit spel i Västerås SK (2 SM-guld), Västanfors IF (lån) och senast Ljusdal BK. Efter säsongen 17/18 kom LBK och Jesper överens om att inte fortsätta sitt samarbete och sedan dess har Jesper kopplats ihop med NIF där Jesper även bekräftat att kontakter har funnits, som varje år.

Men nu kan NIF-fansen glömma en återkomst i NIF för den spelskicklige mittfältaren, åtminstone för stunden. Jesper som alltid talat gott om tiden i Nässjö och Nässjö IF har nu flyttat tillbaka till Västerås från Ljusdal och säger sig vara trött på flyttlass. 

Flera klubbar har varit intresserade av Jespers tjänster men det mesta talar för spel i nyblivna allsvenska Tillberga som nu inlett samarbete med hans tidigare klubb Västerås. Samtidigt har NIF gått ut med att man är nära att signa kontrakt med två nya spelare inom kort. 

Christoffer Myrsäterchristoffer.darell@outlook.com2018-05-08 09:32:56
Author

Fler artiklar om Nässjö

Tippning av bandyallsvenskan: Myran vs. Svampen-Robban
Spretiga blåa tankar i midsommartid