Lagbanner
Jesper Norrman: Jag har en rätt klar bild av vart jag ska spela nästa säsong
Arkivbild från tiden i NIF: Peter Johansson.

Jesper Norrman: Jag har en rätt klar bild av vart jag ska spela nästa säsong

Sedan säsongen 17/18 tog slut har telefonen gått varm, t.o.m. mer än vad han hade förväntat sig. Nu när vi närmar oss maj månad har dock Jesper Norrman en klar bild av vart det lutar åt.

Undertecknad är inte den enda som är nyfiken angående Jespers signatur och på vilket papper med tillhörande klubb den till sist ska hamna på. Faktum är att det är fler klubbar än vad han kan minnas på rak arm som hört av sig.
-Ja, det har varit fler än jag kunde tänka mig efter den säsongen jag hade i Ljusdal. LBK hade klart för sig vad de står för och det tog ett tag att komma in i deras spel.

Är det fortsatt många klubbar med i spelet om din signatur?
-Det börjar smalna av nu och jag har väl en rätt klar bild av vart det lutar. Totalt är väl dock 4st klubbar kvar som jag inte har strukit helt än.

Är NIF med bland de 4st klubbarna?
-Jag ska ringa Håkan (Arin) i NIF här inom kort, vi har haft lite svårt att få till en träff. Sedan får vi se vad han har att säga.

Jesper Norrman med ett SM-silver från juniortiden i NIF berättar att han är nyligen tillbakaflyttad till Västerås dit han återvände efter utflykten till Ljusdal. Om han ska byta ort för sitt bandyspel ska det passa in i en helhet och med livet.

-NIF är en klubb som tror på sin grej och har ambitioner att gå upp i Elitserien, en driven förening. Just ambitioner inom föreningen kommer att spela stor roll i mitt val av klubb.

Har du en deadline för ett definitivt beslut?
-Nej, jag har inte bråttom, jag väntar nu på vad vissa klubbar har att erbjuda. Just nu tränar jag själv och det funkar men samtidigt vore det skönt att få det klart.

Christoffer Myrsäterchristoffer.darell@outlook.com2018-04-13 13:10:29
Author

Fler artiklar om Nässjö

Tippning av bandyallsvenskan: Myran vs. Svampen-Robban
Spretiga blåa tankar i midsommartid