Tung förlust i Fagersta
Viktor Svensson och hans NIF vaknade för sent i gårdagens förlustmatch mot Västanfors.

Inte mycket stämde för NIF i dagens förlustmatch mot Västanfors i Fagersta. När väl NIF i för dagen vitt matchställ vaknade till liv i slutet av matchen var det för sent, matchen slutade med förlust 6-3 (3-0).

-Vi börjar riktigt dåligt och tappar boll i fel lägen vilket de utnyttjar och även gör flera enkla mål på oss snabbt säger Martin Lindqvist, ytterhalv i NIF som var märkbart deppig efter matchen.

Faktum är att det var en isande tystnad i omklädningsrummet efteråt. Frustration fanns dock så klart och Jakob Säleby, en av dagens få vassa i NIF säger så här om förlusten.

-De spelar rakt, vasst och bra. Även om vi förlorar och inte är bra idag är det ingen skam i sig. När vi vaknar till är det för sent. Vi har många matcher kvar att spela om poäng i säger Jakob med allvar i rösten.

Bättre i andra
I den andra halvleken var det mer vilja i NIF som dock hade en brant uppförsbacke efter 3-0 i baken efter första halvlek och 4-0 tidigt i andra. Kanske var det målet definitivt spiken i kistan när spelet aldrig riktigt klickade idag.