Ny bandyskribent klar för Bollnäs - Ny styrelse för IK Sirius
Ny skribent klar för Bollnäs bandy

Ny bandyskribent klar för Bollnäs - Ny styrelse för IK Sirius

Hej! 
Fredag igen och vi ska meddela att vi på Svenska Fans idag mycket glädjande kan berätta att vi fått in en ny skribent för Bollnäs Bandy, det är en rutinerad herre... som verkligen är en hängiven supporter och som ser de flesta matcherna laget spelar! Låter toppen det! (Mer om denne då allt är klart med upplägg och allt.)

Oerhört kul nyhet att presentera så här några veckor innan seriepremiären. Med detta så hoppas vi såklart att fler hör av sig och vill skriva om sina lag framöver... allt är frivilligt och man skriver så mycket man kan och har lust med - och vi på Svenska Fans guidar er såklart på ett bra sätt så ni lär er att hitta på vår adminsida. Enkel och mycket uppsakattad bland våra skribenter denna!

IK Sirius bandy har haft en svår tid ekonomiskt nu under försäsongen, man har samtidigt nu bytt styrelse och i media meddelar man att den nya konstellationen nu jobbar mycket hårt med att lösa den situation som man nu befinner sig i. Man har en stark tro att det ska lyckas, och med en mycket bra ungdomsrörelse i bakgrunden, så är IK Sirius ett varumärke som borde inbringa den hjälp man nu behöver.

Låter ändå positivt från Siriushåll och vi håller tummarna för att laget från Uppsala nu fixar vidare spel med det lag man har idag!? Redan nästa helg så är man ju klar för slutspel i den Svenska Cupen, där man stått för en mycket stark grundserie!

Ja det var lite nyheter det... ikväll fler matcher i den Svenska Cupen, hörs mer om dessa i helgen och på måndag!

Torleif Wikström (Bandyredaktör)torleif.wikstrom@telia.com2024-10-04 13:31:28
Author

Fler artiklar om Sverige